Afspraak maken bij De Kinderkliniek

Een afspraak kun je het beste maken via het afsprakenformulier hieronder. Zo voorkom je wachttijden aan de telefoon. Je ontvangt per omgaande een ontvangstbevestiging en op werkdagen binnen 24 uur een voorstel voor een afspraak.

Wil je toch telefonisch een afspraak maken, dan kun je bellen met 036 – 76 300 30.

Verwijzing huisarts

Voor een eerste afpraak bij een kinderarts heb je altijd een verwijzing van een huisarts of medisch specialist nodig. Voor paramedische en niet-medische zorg is meestal geen verwijzing nodig. Voor DeKinderGGZ is altijd een verwijzing nodig, meestal van de huisarts.

De eerste afspraak? Kom dan wat eerder.

Aan de balie registreren en controleren we de gegevens. Zorg dat je het BurgerServiceNummer (BSN) van jouw kind bij je hebt. Dit nummer staat op het paspoort of de identiteitskaart van jouw kind. Je kunt de verwijsbrief al uploaden op onze website, neem dan alsnog het origineel mee. Neem tevens eventuele medicatie mee die wordt gebruikt.

Afzeggen van een afspraak

Moet je de afspraak om belangrijke redenen afzeggen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met de poli-assistentes via afspraak@dekinderkliniek.nl of 036-7630030. Doe dat uiterlijk 24 uur van tevoren. Doe je dat niet, dan krijg je een brief thuisgestuurd met daarin een nieuwe afspraak.

Extra kosten vermijden? Kom je afspraak na of zeg tijdig af.

Kom je voor de tweede keer zonder tijdig afzeggen niet op een afspraak? Dan zijn wij genoodzaakt 40 euro onkosten in rekening te brengen. Je krijgt een factuur thuisgestuurd die je niet bij je zorgverzekeraar kunt declareren. Voor zéér bijzondere en door u aantoonbare gevallen kunnen we een uitzondering maken.

Afspraak maken of een vraag stellen

Met dit formulier kun je aangeven dat je een afspraak wilt maken voor jouw kind bij De Kinderkliniek. Ook kun je dit formulier gebruiken om een vraag te stellen. Wij nemen vervolgens contact met je op.

 
Gegevens kind
 
Uw gegevens
 
Uw afspraak bij De Kinderkliniek

 

De Kinderkliniek houdt je op de hoogte van nieuws, activiteiten en bijzonderheden via de website en de e-mail nieuwsbrief. 

Voor afspraken via Zorgdomein nemen wij contact met u op.Heeft u vragen of wilt u met ons in contact komen?