Handig om te weten

 • Wij werken alleen op afspraak.
 • Wij zijn telefonisch bereikbaar van 8.15 tot 17.00 uur. Voor een eerste afspraak bij een kinderarts of De Kinder GGZ heb je altijd een verwijzing van een huisarts of medisch specialist nodig.
 • Huisartsen sturen een verwijsbrief vaak via Zorgdomein, zodat wij de digitale verwijzing rechtstreeks krijgen. Wij bellen je dan dezelfde dag op voor het maken van een afspraak. Het je thuis een verwijsbrief? Dan kun je die uploaden op onze website. Ga daarvoor naar onze homepage www.dekinderkliniek.nl. Of stuur een foto of scan naar afspraak@dekinderkliniek.nl. Vergeet dan niet jouw contactinformatie erbij te zetten. Heb je een foto gestuurd, neem dan het origineel mee naar de eerste afspraak. Uiteraard kun je ook de verwijsbrief langsbrengen. 
 • Op onze website kun je zien voor welke poliklinieken je géén verwijzing nodig hebt.
 • Afspraak maken? Bel 036 – 76 300 30 of vul het afspraakformulier in. Bij een eerste afspraak registreren we met hulp van de verwijsbrief de reden van doorverwijzing, de gegevens van het kind (geboortedatum, BSN), huisarts en verzekeringsgegevens.
 • Wil je deze gegevens, een identiteitsbewijs of bewijs van aangifte, jouw actuele verzekeringsbewijs en eventueel de originele verwijsbrief bij het eerste bezoek aan De Kinderkliniek meenemen?
 • Een paar dagen vóór de afspraak krijg je een sms met een herinneringsbericht. Dit is extra service en is geen bevestiging van de afspraak. Als je geen sms ontvangt is de afspraak nog steeds gepland.
 • Is er voor een afspraak speciale voorbereiding nodig, dan krijg je hier informatie over van de poli assistente bij het maken van de afspraak.
 • Graag bij ieder bezoek alle actuele medicijnen meenemen.
 • We proberen de wachttijden zo kort mogelijk te houden. Klik hier voor een indicatie van de actuele wachttijd.
   

Afzeggen afspraak De Kinderkliniek

Neem zo snel mogelijk contact op met de poli assistentes als de afspraak door omstandigheden afgezegd moet worden. Doe dat uiterlijk 24 uur van tevoren. Anders kun je hiervoor een factuur krijgen.

Belangrijk om vooraf te melden

Als je kind een besmettelijke ziekte heeft, zoals waterpokken, wil je dan vóór je bezoek eerst contact opnemen met de polikliniek? Zo nodig maken we een nieuwe afspraak.

portfolio-120915-1-1619
Welkom in De Kinderkliniek
Opleidingsziekenhuis

De Kinderkliniek is een opleidingsziekenhuis. Dat betekent dat op onze polikliniek ook kinderartsen in opleiding werken: arts-assistenten. Regelmatig werken ook huisartsen in opleiding (HAIO) voor een aantal maanden bij ons. Meer weten? Lees verder