Complete gezondheidszorg voor 0-18 jaar
puur en
persoonlijk
Mijn kinderkliniek

Verwijsbrief uploaden

Hier kunt u via een beveiligde verbinding uw verwijsbrief snel en gemakkelijk uploaden.

portfolio-120915-1-1619
Welkom in De Kinderkliniek
Opleidingsziekenhuis

De Kinderkliniek is een opleidingsziekenhuis. Dat betekent dat op onze polikliniek ook kinderartsen in opleiding werken: arts-assistenten. Regelmatig werken ook huisartsen in opleiding (HAIO) voor een aantal maanden bij ons. Meer weten? Lees verder

Beter worden
doe je thuis!
 

In verband met het corona virus hebben we richtlijnen voor bezoekers aan De Kinderkliniek opgesteld. Deze en andere informatie over Covid-19 bij kinderen kunnen jullie nalezen op één centrale pagina op onze website.

Alle kinderen mogen komen. Zet bij verkoudheid wel een mondkapje op. Bij koorts (>38 graden) vragen wij jullie dit te melden bij de balie, zodat zij dit door kunnen geven aan de behandelaar die dan extra voorzorgsmaartegelen kan nemen. Ouders die op een testuitslag wachten moeten ook een mondkapje dragen. Er is weinig kans op besmetting bij jonge kinderen maar we nemen als zorgorganisatie graag het zekere voor het onzekere. In andere gevallen kunt u contact op met ons opnemen (tel. 036-763 00 30) zodat we mogelijk uw afspraak kunnen omzetten naar een telefonisch consult of beeldbel afspraak.

Bij binnenkomst in De Kinderkliniek vragen we iedereen hun handen te desinfecteren.