Contactgegevens

Bezoekadres Almere: Bezoekadres Hilversum:
De Kinderkliniek
Gebouw de Landdrost
Locatie: ruimte in het pand van
Bergman Clinics
Hospitaaldreef 29 Van Linschotenlaan 1
1315 RC Almere 1212 ES Hilversum
   
Postadres Almere:  
Postbus 10053  
1301 AB Almere  

De Kinderkliniek is gevestigd tegenover het Flevoziekenhuis. De receptie is op de 2e verdieping. Bezoekers kunnen parkeren op de omliggende parkeerterreinen (klik op lees verder).

Telefoon: : 036 - 763 00 30
Fax : 036 - 763 00 35
Mail : afspraak@dekinderkliniek.nl

Buiten kantoortijden (8.15-17.00) is dit nummer doorgeschakeld naar het Flevoziekenhuis, waar u – alleen voor spoedgevallen – kunt vragen naar de dienstdoende kinderarts. Let op: dit geldt alleen in die gevallen dat het dezelfde klacht betreft als waar u eerder voor in DeKinderkliniek bent geweest. Als er sprake is van een nieuwe / andere klacht of de klacht heeft geen spoed, dan kunt u contact opnemen met uw huisarts of bellen met de spoedpost 0900-2030203. 

Voor het maken van een afspraak kunt u dit formulier gebruiken.

Plan je route
Plan hieronder de route naar De Kinderkliniek! Klik op het blauwe icoon op de kaart om de route vast te stellen.


Grotere kaart weergeven

Openbaar vervoer
Vóór de hoofdingang van het Flevoziekenhuis is een bushalte van lijn M5 en M7. Bij het nabijgelegen Stadhuisplein is een bushalte van lijn M1 en M4. Vanaf NS-station Almere Centrum is het ongeveer 15 minuten lopen richting het centrum, via het Stationsplein, de Stationsstraat en rechtdoor langs het Stadhuis. We zitten tegenover het Flevoziekenhuis.

Met de auto
Kom je met de auto naar De Kinderkliniek dan kun je parkeren op het Hennepveld, (parkeernummer 36022), de ingang is op de rotonde bij De Kinderkliniek. Het is een parkeerterrein zonder slagboom maar je moet er wel betalen.
Het uurtarief is € 2,13.
Het dagtarief is €10,10. 
Je kunt gebruik maken van verschillende parkeerapps (zoals Yellow brick, Parkmobile, Q-park en andere apps), dan betaal je de werkelijke parkeertijd.

De Kinderkliniek in Hilversum
U kunt voor het algemeen kindergeneeskundig spreekuur ook terecht in Hilversum. Kinderartsen Tim Vreede en Norbert van den Berg houden regelmatig op vrijdagochtend voor een algemene pediatrie poli in een ruimte in de kliniek van Van Linschoten Specialisten.

Afspraken voor het spreekuur in Hilversum kunt u maken via het algemene telefoonnummer van De Kinderkliniek.

130305-1-0894
Een persoonlijke benadering van ieder kind

Heeft u vragen of wilt u met ons in contact komen?