Richtlijnen voor bezoekers

Binnen De Kinderkliniek vinden we het belangrijk dat onze zorg doorgaat in een veilige omgeving. Waarbij we vanzelfsprekend de adviezen van het RIVM opvolgen. 

Het is verplicht een mondneusmasker te dragen en 1,5 meter afstand te houden bij een bezoek aan De Kinderkliniek. We vragen u de handen bij binnenkomst te desinfecteren. Medewerkers dragen tijdens de uitvoering van onderzoeken zeker een mondneusmasker wanneer zij geen 1,5 meter afstand kunnen houden.

Alle kinderen mogen komen. Kinderen tot 13 jaar mogen komen bij verkoudheidsklachten (zoals een loopneus, neusverkoudheid, niezen en keelpijn) of bij bekende chronische luchtwegklachten, astma of hooikoorts (zonder koorts of benauwdheid), maar moeten wel thuisblijven bij koorts (>38 graden), benauwdheid of veel hoesten of als zij in nauw contact zijn geweest met iemand met COVID. In geval van quarantaine maatregelen of ziekte kunt u contact met ons opnemen (tel. 036-763 00 30) zodat we mogelijk uw afspraak kunnen omzetten naar een telefonisch consult of beeldbel afspraak.

Een afspraak bij de kinderlongconsulenten?
Neem dan de eigen voorzetkamer mee!

Verzoek over begeleiding
In verband met de nieuwste ontwikkelingen vragen wij u om met slechts één begeleider te komen. Er kan altijd 1 begeleider mee naar binnen in de behandelkamer. Dit is natuurlijk afhankelijk van de aard en het doel van de afspraak in De Kinderkliniek. Heeft u vragen of wilt u met ons in contact komen?