Richtlijnen voor bezoekers

Binnen De Kinderkliniek vinden we het belangrijk dat onze zorg doorgaat in een veilige omgeving. Waarbij we vanzelfsprekend de adviezen van het RIVM opvolgen.

Het is verplicht een mondneusmasker te dragen bij een bezoek aan DeKinderkliniek. Het blijft nog altijd belangrijk om 1,5 meter afstand van elkaar te blijven houden. We vragen u de handen bij binnenkomst te desinfecteren. Medewerkers dragen tijdens de uitvoering van onderzoeken zeker een mondneusmasker wanneer zij geen 1,5 meter afstand kunnen houden.

Check voor uw bezoek:

  • Heeft u of uw kind coronaklachten? Denk aan klachten zoals koorts, hoesten, kortademigheid, keelpijn en neusverkoudheid.
  • Is één van de gezinsleden besmet met het coronavirus?
  • Zou u in quarantaine moeten, bijvoorbeeld omdat u een risicogebied komt?

Zijn alle vragen hierboven met ‘nee’ beantwoord, dan bent u van harte welkom. Indien één van de vragen met ‘ja’ is beantwoord, neem contact met ons op! Dan kunnen de mogelijkheden bespreken om de afspraak telefonisch/ beeldbellen plaats te laten vinden.

Een afspraak bij de kinderlongconsulenten?
Neem dan de eigen voorzetkamer mee!

Verzoek over begeleiding
Ouders zijn welkom, maar kom als het kan met zo min mogelijk begeleiding. Er kan altijd 1 begeleider mee naar binnen in de behandelkamer, we vragen mogelijk de andere begeleiders te wachten in de wachtkamer. Dit is natuurlijk afhankelijk van de aard en het doel van de afspraak in De Kinderkliniek. Heeft u vragen of wilt u met ons in contact komen?