Jongerenraad

Van jongeren, voor jongeren! 

De jongerenraad is de cliëntenraad van DeKinderkliniek. Dat betekent dat wij namens de patiënten kijken naar de zorg die in DeKinderkliniek wordt geboden. De mening van de jongerenraad is dus belangrijk voor alle kinderen die DeKinderkliniek bezoeken.

De jongerenraad bestaat uit minimaal 3 en maximaal 12 personen in de leeftijd van 16 tot en met 25 jaar. Er wordt regelmatig vergaderd, met elkaar, maar ook 2 keer per jaar met de directie van DeKinderkliniek. Er worden plannen gemaakt om het zo leuk mogelijk te maken in DeKinderkliniek en ook verbeterpunten besproken.

Maar wij kunnen het niet alleen, we hebben jullie nodig. Heb jij opmerkingen, ideeën of wil jij een ervaring met ons delen? Geef het aan ons door! Je kunt ons mailen op dit adres: jongerenraad@dekinderkliniek.nl

We vinden het leuk als jij ons mailt!

Volgens de Wet Medezeggenschap Cliënten Zorginstellingen (WMCZ) is het verplicht dat bezoekers van instellingen in de gezondheids- en welzijnszorg inspraak hebben door middel van een cliëntenraad.

Meer informatie over onze zorg

Jongerenraad organiseert het Teddy Bear Hospital
De jongerenraad organiseert Teddy Bear Hospital
Volg ons via
  • Facebook
  • Linkedin
  • Youtube

Even lachen

Jantje komt thuis en zegt tegen vader: "Pap, later wil ik rijk worden. Dan wil ik een groot huis zonder badkamer en elf bedienden en veel eten natuurlijk."

"Geen badkamer?" vraagt vader.

Jantje: "Nee, want ik wil stinkend rijk worden.

Roos (10)
Teddy Bear Hospital