Jongerenraad

De jongerenraad is de cliëntenraad van DeKinderkliniek. Dat betekent dat wij namens de patiënten kijken naar de zorg die in DeKinderkliniek wordt geboden. De mening van de jongerenraad is dus belangrijk voor alle kinderen die DeKinderkliniek bezoeken.

De jongerenraad bestaat uit minimaal 3 en maximaal 12 personen in de leeftijd van 16 tot en met 25 jaar. Er wordt regelmatig vergaderd, met elkaar, maar ook 2 keer per jaar met de directie van DeKinderkliniek. Er worden plannen gemaakt om het zo leuk mogelijk te maken in DeKinderkliniek en ook verbeterpunten besproken.

Maar wij kunnen het niet alleen, we hebben jullie nodig. Heb jij opmerkingen, ideeën of wil jij een ervaring met ons delen? Geef het aan ons door! Je kunt ons mailen op dit adres: jongerenraad@dekinderkliniek.nl

We vinden het leuk als jij ons mailt!

Volgens de Wet Medezeggenschap Cliënten Zorginstellingen (WMCZ) is het verplicht dat bezoekers van instellingen in de gezondheids- en welzijnszorg inspraak hebben door middel van een cliëntenraad.

Meer informatie over onze zorg

De Jongerenraad

De Jongerenraad behartigt de belangen van de patiënten. Dat is een serieuze zaak. Regelmatig komen zij bij elkaar om het reilen en zeilen binnen DeKinderkliniek vanuit hun optiek te bespreken. Maar zij organiseren ook leuke activiteiten. 

Teddy Bear Hospital
Nieuws

01 10 2020

De Kinderkliniek nu ook LEEFH-Centrum

Dat betekent dat kinderen en jongeren met een te hoog cholesterol bij De Kinderkliniek terecht kunnen om te laten onderzoeken wat de oorzaak van het hoge cholesterol is. Na het onderzoeken van de oorzaak kan een gerichte behandeling worden gestart. Lees verder

 

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen?

Volg ons via
  • Facebook
  • Linkedin
  • Youtube