Jongerenraad

De jongerenraad bestaat uit minimaal 3 en maximaal 12 personen in de leeftijd van 16 tot en met 25 jaar. De mening van de jongerenraad is belangrijk om de dienstverlening van De Kinderkliniek te verbeteren. Voor jezelf en alle andere kinderen die ons bezoeken. Daarom komt de jongerenraad op regelmatige basis bij elkaar. Om ervaringen te delen en verbeterpunten te bespreken. Dat doen ze niet zomaar, maar aan de hand van een document dat je hieronder kunt downloaden: het jongerenraad reglement.

Meer informatie over onze zorg

De Jongerenraad

De Jongerenraad behartigt de belangen van de patiënten. Dat is een serieuze zaak. Regelmatig komen zij bij elkaar om het reilen en zeilen binnen DeKinderkliniek vanuit hun optiek te bespreken.

Jongerenraad vergadert
Nieuws

30 07 2020

Pepper komt bij ons werken! Maar wat wordt Peppers nieuwe naam? Doe mee aan onze prijsvraag!

Pepper wordt onze nieuwe collega die samen met Mende op de plas- en poeppoli uitleg gaat geven over plassen en poepen. Pepper kan jullie uitleggen hoe of wanneer je moet plassen of waarom je soms moeite hebt met poepen. Je kunt met Pepper ook een boekje lezen of een filmpje bekijken en zelfs een spelletje doen. Over een tijdje kun je ook een quiz maken met Pepper. Maar wie is Pepper dan? Lees verder

 

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen?

Volg ons via
  • Facebook
  • Linkedin
  • Youtube