Jongerenraad

De jongerenraad bestaat uit minimaal 3 en maximaal 12 personen in de leeftijd van 16 tot en met 25 jaar. De mening van de jongerenraad is belangrijk om de dienstverlening van De Kinderkliniek te verbeteren. Voor jezelf en alle andere kinderen die ons bezoeken. Daarom komt de jongerenraad op regelmatige basis bij elkaar. Om ervaringen te delen en verbeterpunten te bespreken. Dat doen ze niet zomaar, maar aan de hand van een document dat je hieronder kunt downloaden: het jongerenraad reglement.

Meer informatie over onze zorg

De Jongerenraad

De Jongerenraad behartigt de belangen van de patiënten. Dat is een serieuze zaak. Regelmatig komen zij bij elkaar om het reilen en zeilen binnen DeKinderkliniek vanuit hun optiek te bespreken.

Jongerenraad vergadert
Nieuws

01 07 2020

Muziekids studio weer 'on air'!

Geweldig, muziekmaken! Het mag en het kan weer in de Muziekids Studio in De Kinderkliniek. We starten voorzichtig, met opening op woensdagmiddag van half 2 tot half 5 's middags. Met extra hygiëne maatregelen. Alleen de kinderen mogen naar binnen in de studio, maar de ouders kunnen vanuit de wachtkamer meeluisteren. Lees verder

 

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen?

Volg ons via
  • Facebook
  • Linkedin
  • Youtube