Nieuws van De Kinderkliniek

 • Lintje voor kinderartsen Tim Vreede en Norbert van den Berg

  Lintje voor kinderartsen Tim Vreede en Norbert van den Berg

  16 oktober 2019 om 16:20

  Vanmiddag hebben de oprichters van De Kinderkliniek, kinderartsen Tim Vreede en Norbert van den Berg, een lintje gekregen. Burgemeester van Almere Franc Weerwind benadrukte in zijn toespraak bij de uitreiking dat sinds de start van De Kinderkliniek het aantal ziekenhuisopnames met 30 tot 40 procent is gedaald. Het krijgen van het lintje was een complete verrassing voor beide artsen.

  Lees het hele artikel
 • Het Lunchcafé is in volle gang!

  Het Lunchcafé is in volle gang!

  01 oktober 2019 om 11:38

  Gisteren zijn we gestart met ons jaarlijkse Lunchcafé. Voor wie het nog niet weet, samen met alle medewerkers hebben we een ontwikkelingsproject opgezet in Sri Lanka. Daar ondersteunen we kinderen met diabetes. We delen ons kennis maar brengen er ook diabetesmateriaal naar toe. 

  Lees het hele artikel
 • De CliniClowns in DeKinderkliniek

  De CliniClowns in DeKinderkliniek

  20 september 2019 om 13:59

  Velen van jullie hebben ze wel eens gezien bij ons, die leuke clowns van de stichting CliniClowns. Maar wat doen zij nou eigenlijk bij ons? Waarom zijn zij er en waar helpen zij mee? 

  Lees het hele artikel
 • De Kinderombudsman komt naar DeKinderkliniek

  De Kinderombudsman komt naar DeKinderkliniek

  16 september 2019 om 12:24

  Hoe wordt jij betrokken bij jouw medische behandeling? En hoe tevreden ben jij daarover? De Kinderombudsman hoort het graag. De Kinderombudsman wil van kinderen en jongeren horen hoe zij betrokken worden bij hun eigen medische behandeling. Als je ziek wordt en medische zorg nodig hebt, moeten er veel beslissingen gemaakt worden. Hoe gebeurt dit en ben je hier tevreden over? Dat hoort de Kinderombudsman graag van jou! Vraagt de dokter bijvoorbeeld altijd naar wat jij wil? Krijg je een goede uitleg over hoe de behandeling eruit ziet? En kan jij aangeven hoe je je medische behandeling wil combineren met school?  

  Lees het hele artikel
 • Nieuws over ons project in Sri Lanka

  Nieuws over ons project in Sri Lanka

  10 september 2019 om 16:04

  Misschien weten jullie al dat DeKinderkliniek een ontwikkelingsproject heeft…. maar voor diegenen die het nog niet weten: sinds 2015 zetten onze medewerkers zich in voor kinderen met diabetes in Sri Lanka. Twee keer per jaar gaan 3 collega’s op reis om onze kennis te delen met de artsen in verschillende ziekenhuizen, om voorlichting te geven aan ouders en kinderen (in het ziekenhuis, op scholen en crèches) en om zoveel mogelijk diabetesmateriaal mee te nemen. Dat kunnen de kinderen daar erg goed gebruiken.

  Lees het hele artikel
 • Afscheidssymposium GZ-psycholoog Gerda de Boer

  Afscheidssymposium GZ-psycholoog Gerda de Boer

  04 juli 2019 om 11:23

  Gerda gaat met pensioen. En daar hoort natuurlijk een afscheid bij. Op initiatief van Gerda vindt er een symposium plaats: ‘LITTEKENS BEPALEN NIET ONZE TOEKOMST’

  Lees het hele artikel
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 >>[17]


Heeft u vragen of wilt u met ons in contact komen?