Nieuws van De Kinderkliniek

 • Heeft u al naar uw nieuwe polisvoorwaarden gekeken?

  Heeft u al naar uw nieuwe polisvoorwaarden gekeken?

  08 december 2017 om 10:42

  Aan het einde van het jaar is het ook belangrijk om het polisvoorstel van uw zorgverzekeraar te bekijken. DeKinderkliniek heeft net als voorgaande jaren met bijna alle zorgverzekeraars een contract voor 2018 voor de kindergeneeskundige zorg en met de gemeente voor de jeugdhulp. DeKinderkliniek is nog in onderhandeling met Caresq (Promovendum, National Academic en Besured), wij hebben beiden de intentie en het vertrouwen om deze onderhandelingen succesvol af te ronden.

  Lees het hele artikel
 • Kinderzwerfboekenkast weer gevuld!

  Kinderzwerfboekenkast weer gevuld!

  30 november 2017 om 16:39

  Het is weer vroeg donker en het wordt kouder en natter buiten. Hoe leuk is het dan om je kinderen voor te lezen, samen prentenboeken te bekijken of zelf in een boek te duiken. De boekenkast staat weer helemaal vol, met grappige en leuke spannende boeken!

  Lees het hele artikel
 • Vandaag is het Werelddiabetesdag!

  Vandaag is het Werelddiabetesdag!

  14 november 2017 om 09:13

  Lieve kinderen/jongeren, (groot)ouders en iedereen die met diabetes te maken heeft, In 1922 kreeg een 14 jarige jongen met diabetes insuline toegediend. Hij was de allereerste patiënt ter wereld die met insuline behandeld werd. Het was enorm spannend of de insuline zou werken, Leonard was erg ziek, broodmager en het spande erom of hij zou blijven leven. Maar de insuline sloeg aan en Leonard knapte op! Dit werd wereldwijd groot nieuws: er was behandeling voor diabetes type 1 mogelijk! De man die insuline ontdekte was Frederick Banting. Samen zijn collega Charles Best.

  Lees het hele artikel
 • PACT Aanpak Gezond Gewicht Almere ook door DeKinderkliniek ondertekend

  PACT Aanpak Gezond Gewicht Almere ook door DeKinderkliniek ondertekend

  02 november 2017 om 14:08

  Woensdag 18 oktober heeft Norbert van den Berg namens DeKinderkliniek het PACT voor Aanpak Gezond Gewicht Almere ondertekend. Gemeente Almere heeft het initiatief genomen om een proeftuingemeente te worden voor obesity voor care, voor kinderen met overgewicht.

  Lees het hele artikel
 • Heb jij een hart voor sport en heb jij een beperking?

  Heb jij een hart voor sport en heb jij een beperking?

  24 oktober 2017 om 13:10

  Weet dan dat je op 4 en 5 november a.s. verschillende sporten mag uitproberen. Sportservice Flevoland organiseert de 'Special Olympics Regionale Spelen' en heet iedereen welkom met een beperking (lichamelijk, verstandelijk, gedrag) om aan verschillende clinics deel te nemen. Je kunt dansen, skeeleren, snowboarden, aan een rolstoelparcours deelnemen en nog veel meer.

  Lees het hele artikel
 • Twee goede doelen binnen één week!

  Twee goede doelen binnen één week!

  16 oktober 2017 om 10:10

  Wat een mooie opbrengst hebben de zwemmers van de Zwem4daagse Almere bij elkaar gezwommen!  Daarnaast heeft het Lunch Café heel veel geld opgebracht; daarmee kunnen we voor veel kinderen in Sri Lanka diabetesmateriaal aanschaffen. Heel veel dank aan alle mensen, jong en oud, die zich de afgelopen week hebben ingezet!

  Lees het hele artikel
[1] <<9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 >>[17]


Heeft u vragen of wilt u met ons in contact komen?