Nieuws van De Kinderkliniek

 • Goed nieuws uit Sri Lanka!

  Goed nieuws uit Sri Lanka!

  26 juni 2018 om 14:08

  Er zijn weer goede stappen gezet in ons diabetesproject! Een mijlpaal is dat we van het ingezamelde geld voor het allereerst glucosemeters en stripjes vanuit Sri Lanka hebben kunnen aanschaffen. Een belangrijke stap voorwaarts in dit project! Met hetzelfde geld kunnen er nu veel meer kinderen worden geholpen, maar belangrijker is dat mensen stripjes kunnen kopen als ze geld hebben, omdat het materiaal verkrijgbaar is in Sri Lanka. Uiteraard blijven wij de mensen die het niet kunnen betalen zoveel mogelijk ondersteunen. Alle sponsoren die deze keer een bijdrage hebben geleverd, willen wij nogmaals hartelijk danken!

  Lees het hele artikel
 • Sri Lanka, ze zijn bijna onderweg!

  Sri Lanka, ze zijn bijna onderweg!

  15 juni 2018 om 09:42

  Met volle koffers gaan Ineke, Karin en Christine op pad. Er is veel materiaal gebracht en ingekocht, mede dankzij de opbrengst van de BBQ en de veiling, waarvoor nogmaals veel dank aan alle sponsoren! De spelletjeskast en de tafels met pompoenplanten en courgettes hebben ook geld opgeleverd. De barometer op de speciale website https://dekinderkliniek-in-sri-lanka.kentaa.com/ staat op €1195,-. We zijn zo blij met alle donaties, heel veel dank! Daar kunnen we echt een heleboel kinderen blij mee maken!

  Lees het hele artikel
 • Op donderdag 12 juli komt prof. dr. Eelco de Koning naar De Kinderkliniek

  Op donderdag 12 juli komt prof. dr. Eelco de Koning naar De Kinderkliniek

  12 juni 2018 om 10:37

  Er zijn veel mensen geïnteresseerd, maar er is nog plek! Of je nu diabetes hebt, familie of behandelaar bent, iedereen die met diabetes te maken heeft herkent de zeer actuele vraag: ”Hoe ver staat het met de ontwikkelingen op weg naar genezing van diabetes type 1?” Prof. dr. Eelco de Koning is op donderdagavond onze gast op deze avond voor jongeren vanaf 12 jaar met diabetes, voor ouders en behandelaren.

  Lees het hele artikel
 • 25 mei: dag van de Algemene Verordening Gegevensbescherming

  25 mei: dag van de Algemene Verordening Gegevensbescherming

  24 mei 2018 om 16:56

  De Algemene Verordening Gegevensbescherming heeft niet alleen consequenties voor ons als organisatie, maar ook voor jullie. In ons Privacy Statement hebben wij voor jullie op een rijtje gezet hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

  Lees het hele artikel
 • Beleid voor verwijsbrieven

  Beleid voor verwijsbrieven

  24 mei 2018 om 11:53

  Als u een afspraak wilt maken met een kinderarts voor onderzoek of behandeling, heeft u altijd een verwijzing nodig van uw (huis)arts, jeugdarts, consultatiebureau arts of een andere door uw zorgverzekeraar geaccepteerde verwijzer. Het is belangrijk dat wij de verwijsbrief hebben, voordat wij de afspraak kunnen inplannen. Wij willen graag weten waarvoor uw kind wordt doorverwezen. Kinderen kunnen dan op de juiste poli worden ingepland.

  Lees het hele artikel
 • Spelletjes over of willen ruilen?

  Spelletjes over of willen ruilen?

  17 mei 2018 om 12:05

  Herinneren jullie de 'boekenkast' van een half jaar geleden nog? Waarmee we een flink bedrag hebben opgehaald om spullen aan te schaffen voor de kinderen met diabetes in Sri Lanka?

  Lees het hele artikel
[1] <<10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 >>[22]


Heeft u vragen of wilt u met ons in contact komen?