Nieuws van De Kinderkliniek

 • Gratis proefles en informatiebijeenkomst over mindfulness!

  Gratis proefles en informatiebijeenkomst over mindfulness!

  18 januari 2018 om 15:06

  Na alle drukte rond de feestdagen tijd voor aandacht! Kom daarom op de eerstvolgende proefles en informatiebijeenkomst. Voor kinderen/jongeren van 4-20 jaar, én hun ouders.

  Lees het hele artikel
 • Geen eigen risico voor jeugd

  Geen eigen risico voor jeugd

  18 januari 2018 om 09:34

  Voor 2018 heeft De Kinderkliniek afspraken gemaakt met alle zorgverzekeraars. Dus iedereen van 0 tot 18 jaar kan bij ons terecht. Voor kinderen en jongeren tot 18 jaar geldt trouwens geen eigen risico.

  Lees het hele artikel
 • Samen naar een consult? En ook samen cupcakes bakken in DeKinderkliniek?

  Samen naar een consult? En ook samen cupcakes bakken in DeKinderkliniek?

  03 januari 2018 om 13:27

  Als je diabetes type 1 hebt, bezoek je regelmatig de diabetespoli van DeKinderkliniek. Sinds hele lange tijd zijn Elaine en Liza veel beter ingesteld én ondersteunen zij elkaar! Wil je weten hoe?

  Lees het hele artikel
 • Gesloten op Nieuwjaarsdag

  Gesloten op Nieuwjaarsdag

  21 december 2017 om 17:13

  In verband met Nieuwjaarsdag is DeKinderkliniek maandag 1 januari gesloten. Voor spoed kunt u zich wenden tot de afdeling spoedeisende hulp van het Flevoziekenhuis.
   

  Lees het hele artikel
 • Terugblik op ontwikkelingsproject Sri Lanka van DeKinderkliniek 2017: Groei!

  Terugblik op ontwikkelingsproject Sri Lanka van DeKinderkliniek 2017: Groei!

  12 december 2017 om 16:14

  We kunnen als Kinderkliniek terugkijken op een prachtig jaar wat ons ontwikkelingsproject Sri Lanka betreft. De contacten mochten groeien, we hebben meer inzicht gekregen in leefgewoontes en onze educatie daarop kunnen afstemmen, lokale scholen bezocht en zijn op huisbezoek bij arme gezinnen geweest. Met als hoogtepunt: werelddiabetesdag in het kinderziekenhuis. Wat was het geweldig om presentaties te geven, kinderen te helpen bij het halen van hun ‘prik diploma’ (ik weet niet wie er trotser waren: de kinderen, ouders, hun dokters of wij…) en uitleg te geven. En wat we niet verwacht hadden waren de meer dan 100 verpleegkundigen en dokters die scholing wilden volgen. Ook vanuit de hulpverlenerskant was er een duidelijke vraag om training en educatie.

  Lees het hele artikel
 • Heeft u al naar uw nieuwe polisvoorwaarden gekeken?

  Heeft u al naar uw nieuwe polisvoorwaarden gekeken?

  08 december 2017 om 10:42

  Aan het einde van het jaar is het ook belangrijk om het polisvoorstel van uw zorgverzekeraar te bekijken. DeKinderkliniek heeft net als voorgaande jaren met bijna alle zorgverzekeraars een contract voor 2018 voor de kindergeneeskundige zorg en met de gemeente voor de jeugdhulp. DeKinderkliniek is nog in onderhandeling met Caresq (Promovendum, National Academic en Besured), wij hebben beiden de intentie en het vertrouwen om deze onderhandelingen succesvol af te ronden.

  Lees het hele artikel
[1] <<14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 >>[22]


Heeft u vragen of wilt u met ons in contact komen?