Nieuws van De Kinderkliniek

 • DeKinderkliniek gaat live met MijnKinderkliniek!

  DeKinderkliniek gaat live met MijnKinderkliniek!

  25 februari 2020 om 13:33

  Vrijdag 28 februari is het zover. Vanaf dat moment kunnen de patiënten die een kinderarts bezoeken in DeKinderkliniek alle afspraken die zij hebben thuis vanaf de bank inzien. Dat is handig! Het patiëntenportaal heet MijnKinderkliniek.

  Lees het hele artikel
 • Kickboks clinic voor kinderen met diabetes op woensdagmiddag 26 februari a.s.

  Kickboks clinic voor kinderen met diabetes op woensdagmiddag 26 februari a.s.

  04 februari 2020 om 15:35

  In samenwerking met de Bas van de Goor Foundation organiseert het kinderdiabetesteam een super gave kickboks clinic met wereldkampioen kickboksen Remy Bonjasky! Dat wordt een leuke middag! We starten bij de sportschool van Remy Bonjasky in Almere Stad. Vanaf 13.30 uur tot 15.45 uur krijg je kickboks les van Remy zelf. Er zijn al 40 aanmeldingen maar nog enkele plaatsen over!! Meld je ook aan, het wordt echt een leuke middag!

  Lees het hele artikel
 • Free Style Libre informatiemiddag voor ouders en kinderen met diabetes type 1

  Free Style Libre informatiemiddag voor ouders en kinderen met diabetes type 1

  04 februari 2020 om 15:22

  Het kinderdiabetesteam van DeKinderkliniek organiseert een informatiemiddag waarbij de firma Abbott uitleg geeft over de Free Style Libre/Flash Glucose Monitoring. De Free Style Libre is een kleine sensor, die glucosewaardes meet. Wanneer je de waarde wilt weten, 'scan' je met een apparaatje of mobiel. Mogelijk is de Free Style Libre ook voor jullie geschikt. Tijdens de middag wordt tevens informatie gegeven hoe de aanmeld procedure verloopt en hoe het uitleesprogramma werkt.
   

  Lees het hele artikel
 • Het Teddy Bear Hospital komt weer naar de Kinderkliniek, op woensdag 12 februari.

  Het Teddy Bear Hospital komt weer naar de Kinderkliniek, op woensdag 12 februari.

  21 januari 2020 om 14:48

  Twee jaar geleden was het een groot succes, daarom organiseert de Jongerenraad van DeKinderkliniek wederom het Teddy Bear Hospital. In het Teddy Bear Hospital wordt een ziekenhuis nagemaakt om kinderen op een speelse manier kennis te laten maken met de gezondheidszorg, en om zo de angst voor dokters en het ziek-zijn enigszins weg te nemen. De kinderen kruipen nu even in de rol van vader of moeder van hun knuffel.

  Lees het hele artikel
 • De Kinderombudsman komt naar DeKinderkliniek op maandag 10 februari tussen 17 en 20 uur, maar wie is dat dan?

  De Kinderombudsman komt naar DeKinderkliniek op maandag 10 februari tussen 17 en 20 uur, maar wie is dat dan?

  02 januari 2020 om 11:36

  DeKinderombudsman is een organisatie die kinderen en jongeren helpt om voor hun rechten op te komen. De kinderombudsman is benieuwd naar de ervaringen van kinderen die patiënt zijn en zorg nodig hebben. Daarom is De Kinderombudsman op zoek naar jóu! Ben jij tussen de 9 en 21 jaar en krijg jij een medische behandeling of heb je deze in de afgelopen drie jaar gekregen? Meld je dan aan!

  Lees het hele artikel
 • Sluitingstijden met kerst en oud en nieuw

  Sluitingstijden met kerst en oud en nieuw

  17 december 2019 om 15:00

  Tijdens de kerstvakantie sluiten wij op dinsdag 24 december om 16.00 uur. Op eerste en tweede kerstdag zijn wij gesloten. Op dinsdag 31 december sluiten wij om 16.00 uur. Op 1 januari zijn wij gesloten. Patiënten die bij ons bekend zijn, kunnen zich voor het probleem waarmee ze al bij DeKinderkliniek bekend zijn, melden bij de dienstdoende kinderarts van het Flevoziekenhuis.

  Lees het hele artikel
[1] <<2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 >>[11]


Heeft u vragen of wilt u met ons in contact komen?