Nieuws van De Kinderkliniek

 • Veel dank voor al het diabetesmateriaal!

  Veel dank voor al het diabetesmateriaal!

  31 oktober 2019 om 00:00

  Er is weer een heleboel diabetesmateriaal geschonken en dat vinden we natuurlijk hartstikke fijn! Er kwamen pakjes met de post, mensen kwamen het afgeven, familie en vrienden van patiënten brachten het mee. Ineke, Dianne en Bianca kunnen met volle koffers op stap. Dat wordt sjouwen voor hen!

  Lees het hele artikel
 • Leuke activiteit in de herfstvakantie, gaat helaas niet door vanwege te weinig aanmeldingen!

  Leuke activiteit in de herfstvakantie, gaat helaas niet door vanwege te weinig aanmeldingen!

  17 oktober 2019 om 09:35

  Op woensdag 23 oktober kun je bij ons een leuke middag doorbrengen met dansen en yoga! Van 14.00 tot 14.45 uur wordt er door de eigenaresse van de Kids Dance Academy, Kelsey Blikslager, een dansworkshop gegeven. Vervolgens kun je helemaal ontspannen bij de yogales van Annemarie Faber, van Yoga is More. Deze les duurt van 15.00 tot 15.45 uur. Je mag met beide lessen meedoen en er zijn geen kosten aan verbonden.

  Lees het hele artikel
 • Lintje voor kinderartsen Tim Vreede en Norbert van den Berg

  Lintje voor kinderartsen Tim Vreede en Norbert van den Berg

  16 oktober 2019 om 16:20

  Vanmiddag hebben de oprichters van De Kinderkliniek, kinderartsen Tim Vreede en Norbert van den Berg, een lintje gekregen. Burgemeester van Almere Franc Weerwind benadrukte in zijn toespraak bij de uitreiking dat sinds de start van De Kinderkliniek het aantal ziekenhuisopnames met 30 tot 40 procent is gedaald. Het krijgen van het lintje was een complete verrassing voor beide artsen.

  Lees het hele artikel
 • Het Lunchcafé is in volle gang!

  Het Lunchcafé is in volle gang!

  01 oktober 2019 om 11:38

  Gisteren zijn we gestart met ons jaarlijkse Lunchcafé. Voor wie het nog niet weet, samen met alle medewerkers hebben we een ontwikkelingsproject opgezet in Sri Lanka. Daar ondersteunen we kinderen met diabetes. We delen ons kennis maar brengen er ook diabetesmateriaal naar toe. 

  Lees het hele artikel
 • De CliniClowns in DeKinderkliniek

  De CliniClowns in DeKinderkliniek

  20 september 2019 om 13:59

  Velen van jullie hebben ze wel eens gezien bij ons, die leuke clowns van de stichting CliniClowns. Maar wat doen zij nou eigenlijk bij ons? Waarom zijn zij er en waar helpen zij mee? 

  Lees het hele artikel
 • De Kinderombudsman komt naar DeKinderkliniek

  De Kinderombudsman komt naar DeKinderkliniek

  16 september 2019 om 12:24

  Hoe word jij betrokken bij jouw medische behandeling? En hoe tevreden ben jij daarover? De Kinderombudsman hoort het graag. De Kinderombudsman wil van kinderen en jongeren horen hoe zij betrokken worden bij hun eigen medische behandeling. Als je ziek wordt en medische zorg nodig hebt, moeten er veel beslissingen gemaakt worden. Hoe gebeurt dit en ben je hier tevreden over? Dat hoort de Kinderombudsman graag van jou! Vraagt de dokter bijvoorbeeld altijd naar wat jij wil? Krijg je een goede uitleg over hoe de behandeling eruit ziet? En kan jij aangeven hoe je je medische behandeling wil combineren met school?  

  Lees het hele artikel
[1] <<4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 >>[10]


Heeft u vragen of wilt u met ons in contact komen?