Nieuws van De Kinderkliniek

 • Wijzigingen in ons kinderdiabetesteam

  Wijzigingen in ons kinderdiabetesteam

  12 november 2019 om 10:48

  In de afgelopen maanden is er een verschuiving in de medewerkers binnen het kinderdiabetesteam geweest. Wij nemen afscheid van Sanne en verwelkomen Dianne, Nicole en Kiki. Het kan dus zijn dat, als je een afspraak hebt, je door een nieuw gezicht wordt geholpen.

  Lees het hele artikel
 • 14 november: Wereld Diabetesdag & ontwikkelingsproject in Sri Lanka

  14 november: Wereld Diabetesdag & ontwikkelingsproject in Sri Lanka

  12 november 2019 om 09:58

  De Wereld Diabetesdag is een wereldwijde actie die sinds 1991 jaarlijks wordt georganiseerd en volledig in het teken staat van diabetes mellitus. Elk jaar is dit op 14 november. Op deze dag wordt aandacht gevraagd voor diabetes. Dat is belangrijk, om meer mensen, je vrienden, je buren en collega's, maar ook bestuurders, ministers en beleidsmakers extra te attenderen op diabetes. Dit jaar zijn Ineke, Dianne Maingay (kinderarts) en Bianca Gorter (GZ-psycholoog) tijdens Wereld Diabetesdag voor het ontwikkelingsproject in Kandy, Sri Lanka.

  Lees het hele artikel
 • Proeflessen kinder- en tieneryoga gaan door!

  Proeflessen kinder- en tieneryoga gaan door!

  05 november 2019 om 13:48

  Op woensdag 13 november gaan de proeflessen kinder- en tieneryoga in DeKinderkliniek door. Er zijn al voldoende aanmeldingen maar kunnen zeker nog meer enthousiastelingen bij. Annemarie Faber is de ervaren yogadocent die jullie met veel plezier zal ontvangen. 

  Lees het hele artikel
 • Veel dank voor al het diabetesmateriaal!

  Veel dank voor al het diabetesmateriaal!

  31 oktober 2019 om 00:00

  Er is weer een heleboel diabetesmateriaal geschonken en dat vinden we natuurlijk hartstikke fijn! Er kwamen pakjes met de post, mensen kwamen het afgeven, familie en vrienden van patiënten brachten het mee. Ineke, Dianne en Bianca kunnen met volle koffers op stap. Dat wordt sjouwen voor hen!

  Lees het hele artikel
 • Leuke activiteit in de herfstvakantie, gaat helaas niet door vanwege te weinig aanmeldingen!

  Leuke activiteit in de herfstvakantie, gaat helaas niet door vanwege te weinig aanmeldingen!

  17 oktober 2019 om 09:35

  Op woensdag 23 oktober kun je bij ons een leuke middag doorbrengen met dansen en yoga! Van 14.00 tot 14.45 uur wordt er door de eigenaresse van de Kids Dance Academy, Kelsey Blikslager, een dansworkshop gegeven. Vervolgens kun je helemaal ontspannen bij de yogales van Annemarie Faber, van Yoga is More. Deze les duurt van 15.00 tot 15.45 uur. Je mag met beide lessen meedoen en er zijn geen kosten aan verbonden.

  Lees het hele artikel
 • Lintje voor kinderartsen Tim Vreede en Norbert van den Berg

  Lintje voor kinderartsen Tim Vreede en Norbert van den Berg

  16 oktober 2019 om 16:20

  Vanmiddag hebben de oprichters van De Kinderkliniek, kinderartsen Tim Vreede en Norbert van den Berg, een lintje gekregen. Burgemeester van Almere Franc Weerwind benadrukte in zijn toespraak bij de uitreiking dat sinds de start van De Kinderkliniek het aantal ziekenhuisopnames met 30 tot 40 procent is gedaald. Het krijgen van het lintje was een complete verrassing voor beide artsen.

  Lees het hele artikel
[1] <<4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 >>[11]


Heeft u vragen of wilt u met ons in contact komen?