Nieuws van De Kinderkliniek

 • DeKinderkliniek in gedachten bij de slachtoffers en hun nabestaanden in Sri Lanka

  DeKinderkliniek in gedachten bij de slachtoffers en hun nabestaanden in Sri Lanka

  23 april 2019 om 11:50

  De medewerkers van DeKinderkliniek zijn erg geschrokken van de aanslagen in Sri Lanka. Wij zijn in gedachten bij allen die zijn getroffen, bij de slachtoffers zelf en bij hun nabestaanden. Voor zover mogelijk hebben wij contact gehad met de mensen met wie wij samenwerken en hen namens DeKinderkliniek veel sterkte toegewenst.

  Lees het hele artikel
 • Wederom doen we een oproep voor materialen voor de kinderen met diabetes in Sri Lanka

  Wederom doen we een oproep voor materialen voor de kinderen met diabetes in Sri Lanka

  18 april 2019 om 15:18

  Want ook dit jaar reizen weer 2 teams naar Sri Lanka om de kinderen met diabetes daar te helpen. Ons project breidt zich steeds verder uit. Om steeds meer kinderen te kunnen blijven helpen is het ook belangrijk dat we de kennis die wij hebben overbrengen aan artsen en verpleegkundigen in Sri Lanka.

  Lees het hele artikel
 • Binnen één week een eerste afspraak bij een kinderarts

  Binnen één week een eerste afspraak bij een kinderarts

  08 maart 2019 om 10:57

  In De Kinderkliniek in Almere kan je voor een eerste afspraak bij een kinderarts altijd binnen één week terecht, vaak zelfs direct de volgende dag. Alle inwoners van Almere maar ook uit de regio (Lelystad, 't Gooi, Zeewolde) kunnen bij ons met een verwijzing snel terecht op een poliklinisch spreekuur van één van onze kinderartsen.

  Lees het hele artikel
 • "Diabetes…. Met veel gedoe en organiseren", aldus Ineke.

  "Diabetes…. Met veel gedoe en organiseren", aldus Ineke.

  19 februari 2019 om 10:54

  "Pomp af…
  De 2 weken zitten erop. Ik heb de pomp afgekoppeld, infuusnaaldje verwijderd en de sensor er uit gehaald. Vreemd genoeg voelde het niet eens als opluchting. Zo snel went een mens dus aan iets. Het voelde meer alsof ik steeds iets vergat. Elke keer als ik boodschappen ging doen, naar de toilet ging, of m’n kleren aantrok, had ik het gevoel dat ik nog iets moest doen…

  Lees het hele artikel
 • Indrukwekkende verhalen uit het diabetes pomp en sensor traject

  Indrukwekkende verhalen uit het diabetes pomp en sensor traject

  15 februari 2019 om 09:52

  Voorzichtige eerste ervaringen We zijn een paar dagen verder. Bijna durf ik niet te schrijven over de eerste ervaringen die ouders en kinderen met ons deelden. Een paar dagen stelt tenslotte niks voor. Geeft geen garantie en zegt weinig over een slechte ervaring. Bij de training werd het ook gezegd: “Reken een aantal weken, zo niet een paar maanden, voordat alles is gewend. Jij moet wennen aan het systeem en het systeem moet wennen aan jou”. Maar toch…. Prille ervaringen tellen ook mee!

  Lees het hele artikel
 • Leefstijlmarkt Almere

  Leefstijlmarkt Almere

  14 februari 2019 om 15:10

  Op woensdag 27 februari wordt voor de inwoners van Almere de jaarlijkse Leefstijlmarkt georganiseerd door de Zorggroep Almere en Windesheim Flevoland. DeKinderkliniek is er ook bij. Die dag zijn wij te gast bij onze buren in het Windesheim pand op de Hospitaaldreef nummer 5. Van 10.00 tot 14.00 uur zijn obesitasverpleegkundige Marie-Lou Pardoen van de obesitaspoli en Physician Assistant Ghislaine van der Zande van de allergie/ eczeem poli aanwezig.

  Lees het hele artikel
[1] <<5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 >>[22]


Heeft u vragen of wilt u met ons in contact komen?