Nieuws van De Kinderkliniek

 • Video-opnames in DeKinderkliniek

  Video-opnames in DeKinderkliniek

  21 juni 2019 om 11:21

  Van maandag 24 juni tot en met donderdag 27 juni worden er op verschillende plekken in het pand video's opgenomen. Zo hopen wij mooi beeldmateriaal te verzamelen waarmee wij de bezoekers van DeKinderkliniek meer informatie over onze poli's kunnen geven. Natuurlijk hopen wij dat wij jullie niet teveel overlast bezorgen.

  Lees het hele artikel
 • Feestelijke middag gaat ook bij slecht weer door!

  Feestelijke middag gaat ook bij slecht weer door!

  19 juni 2019 om 10:10

  De weersberichten maken het wel spannend, maar de feestelijke middag gaat gewoon door! Bij slecht weer gaan we naar binnen en nemen we de spelletjes die naar binnen kunnen gewoon mee! Het optreden van The TeenZ wordt dan vervroegd naar 16.15 uur en de informatiemiddag over allegieën en eczeem gaat natuurlijk ook door, dus kom langs om je vragen te stellen aan ons allergieteam. 

  Lees het hele artikel
 • Legitimatiebewijs verplicht, al vanaf 0 jaar

  Legitimatiebewijs verplicht, al vanaf 0 jaar

  06 juni 2019 om 10:36

  De overheid heeft deze regel ingesteld. Als uw kind medische zorg nodig heeft, moet u een geldig identiteitsbewijs van uw kind laten zien aan de zorgverlener. De legitimatieplicht in de zorg geldt voor iedereen en geldt vanaf de geboorte. Uw kind kan zich identificeren met een geldig Nederlands paspoort, identiteitskaart, rijbewijs of vreemdelingendocument.

  Lees het hele artikel
 • Feestelijke middag voor kinderen uit Almere en omstreken én informatieve middag over allergieën en eczeem!

  Feestelijke middag voor kinderen uit Almere en omstreken én informatieve middag over allergieën en eczeem!

  04 juni 2019 om 14:08

  DeKinderkliniek bestaat 10 jaar en geeft een partijtje! Op woensdagmiddag 19 juni organiseren wij van 15 tot 17 uur een leuke sport- en spelmiddag op de velden van de Almeerse Hockeyclub. Er is van alles te doen voor kinderen van 4 tot 14 jaar oud. En als afsluiter van de middag komt de popgroep The TeenZ! Terwijl de kinderen buiten spelen, organiseren wij voor ouders en verzorgers een informatieve middag over de laatste ontwikkelingen op het gebied van allergieën en eczeem. 

  Lees het hele artikel
 • Let op: deze week gewijzigde openingstijden

  Let op: deze week gewijzigde openingstijden

  27 mei 2019 om 10:59

  DeKinderkliniek is van woensdag 29 mei 17.00 uur t/m zondag 2 juni gesloten. Voor spoed kunt u zich wenden tot uw huisarts of - buiten kantoortijden - de huisartsenpost.

  Lees het hele artikel
 • DeKinderkliniek start met het ophalen van medicatieoverzichten bij apotheken

  DeKinderkliniek start met het ophalen van medicatieoverzichten bij apotheken

  23 mei 2019 om 14:30

  Binnenkort wordt het voor DeKinderkliniek mogelijk om via het Landelijk Schakelpunt (LSP) een medicatieoverzicht op te halen bij aangesloten apotheken, wanneer u hiervoor toestemming heeft gegeven. Voor iedereen die medicijnen gebruikt, is het verstandig om toestemming te geven. Ook is het belangrijk om uw medicatie-overzicht zo actueel mogelijk te houden.

  Lees het hele artikel
[1] <<4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 >>[10]


Heeft u vragen of wilt u met ons in contact komen?