Afspraken met zorgverzekeraars

05 januari 2017 om 13:49

Voor 2017 heeft De Kinderkliniek een afspraak gemaakt met Zilveren Kruis, CZ, DSW, VGZ en Multizorg (ASR, ONVZ, Zorg en Zekerheid en Eno). De Kinderkliniek is voor 2017 nog in onderhandeling met Menzis. De Kinderkliniek heeft de intentie en het vertrouwen om deze onderhandelingen succesvol af te ronden en tot een contract te komen.

Als jullie meer willen weten over de te verwachten zorgkosten (b.v. als voor begin 2017 een behandeling gepland staat of te verwachten is), neem dan contact op met onze administratie (036) 76 300 30 (tijdens kantooruren). Zij kunnen informatie geven over de startdatum van de behandeling en de vergoeding van de kosten door de verzekeraar. Voor vragen over wat dit voor jullie eigen risico betekent, kunnen jullie contact opnemen met jullie eigen zorgverzekeraar.

Zorgverzekeraars
Nieuws

21 01 2020

Het Teddy Bear Hospital komt weer naar de Kinderkliniek, op woensdag 12 februari.

Twee jaar geleden was het een groot succes, daarom organiseert de Jongerenraad van DeKinderkliniek wederom het Teddy Bear Hospital . In het Teddy Bear Hospital wordt een ziekenhuis nagemaakt om kinderen op een speelse manier kennis te laten maken met de gezondheidszorg, en om zo de angst voor dokters en het ziek-zijn enigszins weg te nemen. De kinderen kruipen nu even in de rol van vader of moeder van hun knuffel. Lees verder

 

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen?

Volg ons via
  • Facebook
  • Linkedin
  • Youtube