Afspraken met zorgverzekeraars

05 januari 2017 om 13:49

Voor 2017 heeft De Kinderkliniek een afspraak gemaakt met Zilveren Kruis, CZ, DSW, VGZ en Multizorg (ASR, ONVZ, Zorg en Zekerheid en Eno). De Kinderkliniek is voor 2017 nog in onderhandeling met Menzis. De Kinderkliniek heeft de intentie en het vertrouwen om deze onderhandelingen succesvol af te ronden en tot een contract te komen.

Als jullie meer willen weten over de te verwachten zorgkosten (b.v. als voor begin 2017 een behandeling gepland staat of te verwachten is), neem dan contact op met onze administratie (036) 76 300 30 (tijdens kantooruren). Zij kunnen informatie geven over de startdatum van de behandeling en de vergoeding van de kosten door de verzekeraar. Voor vragen over wat dit voor jullie eigen risico betekent, kunnen jullie contact opnemen met jullie eigen zorgverzekeraar.

Zorgverzekeraars
Nieuws

06 06 2019

Legitimatiebewijs verplicht, al vanaf 0 jaar

De overheid heeft deze regel ingesteld. Als uw kind medische zorg nodig heeft, moet u een geldig identiteitsbewijs van uw kind laten zien aan de zorgverlener. De legitimatieplicht in de zorg geldt voor iedereen en geldt vanaf de geboorte. Uw kind kan zich identificeren met een geldig Nederlands paspoort, identiteitskaart, rijbewijs of vreemdelingendocument. Lees verder

 

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen?

Volg ons via
  • Facebook
  • Linkedin
  • Youtube