Binnen één week de eerste afspraak bij een kinderarts

26 oktober 2018 om 15:30

In De Kinderkliniek in Almere kan je voor een eerste afspraak bij een kinderarts altijd binnen één week terecht, vaak zelfs direct de volgende dag. Alle inwoners van Almere maar ook uit de regio (Lelystad, 't Gooi, Zeewolde) kunnen bij ons met een verwijzing snel terecht op een poliklinisch spreekuur van één van onze kinderartsen.

Bij DeKinderkliniek houden we de wachttijd zo kort mogelijk. Helaas is het bij de specialistische GGZ op dit moment niet mogelijk om kortere wachttijden te realiseren. Maar als je daar aan de beurt bent, weet je zeker dat direct na intake en diagnostiek ook een eventuele behandeling meteen kan starten.

Voor meer informatie over ons zorgaanbod of het maken van een afspraak kan je bellen met 036-7630030 of mailen naar afspraak@dekinderkliniek.nl.

Een van de wachtkamers
Nieuws

16 10 2019

Lintje voor kinderartsen Tim Vreede en Norbert van den Berg

Vanmiddag hebben de oprichters van De Kinderkliniek, kinderartsen Tim Vreede en Norbert van den Berg, een lintje gekregen. Burgemeester van Almere Franc Weerwind benadrukte in zijn toespraak bij de uitreiking dat sinds de start van De Kinderkliniek het aantal ziekenhuisopnames met 30 tot 40 procent is gedaald. Het krijgen van het lintje was een complete verrassing voor beide artsen. Lees verder

 

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen?

Volg ons via
  • Facebook
  • Linkedin
  • Youtube