Binnen één week de eerste afspraak bij een kinderarts

01 maart 2018 om 15:30

De wachttijden bij DeKinderkliniek zijn kort. De wachttijd is het aantal dagen of weken tussen het moment dat er een afspraak wordt gemaakt en het moment waarop kinderen daadwerkelijk voor de eerste keer op het spreekuur terecht kunnen.

Bij DeKinderkliniek houden we de wachttijd zo kort mogelijk. Op onze site staan de wachttijden altijd vermeld; voor een eerste afspraak bij een kinderarts kunnen kinderen altijd binnen één week terecht, vaak zelfs direct de volgende dag.

Een van de wachtkamers
Nieuws

04 09 2018

Zeilweek was een groot succes!

Afgelopen week hebben collega’s Anouk, Raoul, Else, Jacqueline, Mirjam & Michael en Katrientje de vaste grond onder hun voeten geruild voor het zoete en zoute Zeeuwse water. En zij niet alleen, 4 families van DeKinderkliniek stapten maandag ook aan boord van de Oostvogel. En geloof ons, dat is voor de gezinnen best wel spannend. Want met wie stap je aan boord, waar slaap je dan, wie is de crew, wat zullen we eten, wat gaan we doen en waar gaan we heen? Allemaal vragen die in de loop van de dagen een antwoord kregen. Lees verder

 

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen?

Volg ons via
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube