Binnen één week de eerste afspraak bij een kinderarts

26 oktober 2018 om 15:30

In De Kinderkliniek in Almere kan je voor een eerste afspraak bij een kinderarts altijd binnen één week terecht, vaak zelfs direct de volgende dag. Alle inwoners van Almere maar ook uit de regio (Lelystad, 't Gooi, Zeewolde) kunnen bij ons met een verwijzing snel terecht op een poliklinisch spreekuur van één van onze kinderartsen.

Bij DeKinderkliniek houden we de wachttijd zo kort mogelijk. Helaas is het bij de specialistische GGZ op dit moment niet mogelijk om kortere wachttijden te realiseren. Maar als je daar aan de beurt bent, weet je zeker dat direct na intake en diagnostiek ook een eventuele behandeling meteen kan starten.

Voor meer informatie over ons zorgaanbod of het maken van een afspraak kan je bellen met 036-7630030 of mailen naar afspraak@dekinderkliniek.nl.

Een van de wachtkamers
Nieuws

26 10 2018

Binnen één week de eerste afspraak bij een kinderarts

In De Kinderkliniek in Almere kan je voor een eerste afspraak bij een kinderarts altijd binnen één week terecht, vaak zelfs direct de volgende dag. Alle inwoners van Almere maar ook uit de regio (Lelystad, 't Gooi, Zeewolde) kunnen bij ons met een verwijzing snel terecht op een poliklinisch spreekuur van één van onze kinderartsen. Lees verder

 

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen?

Volg ons via
  • Facebook
  • Linkedin
  • Youtube