Binnen één week een eerste afspraak bij een kinderarts

08 maart 2019 om 10:57

In De Kinderkliniek in Almere kan je voor een eerste afspraak bij een kinderarts altijd binnen één week terecht, vaak zelfs direct de volgende dag. Alle inwoners van Almere maar ook uit de regio (Lelystad, 't Gooi, Zeewolde) kunnen bij ons met een verwijzing snel terecht op een poliklinisch spreekuur van één van onze kinderartsen.

Bij DeKinderkliniek houden we de wachttijd zo kort mogelijk. Helaas is het bij de specialistische GGZ op dit moment niet mogelijk om kortere wachttijden te realiseren. Maar als je daar aan de beurt bent, weet je zeker dat direct na intake en diagnostiek ook een eventuele behandeling meteen kan starten.

Voor meer informatie over ons zorgaanbod of het maken van een afspraak kan je bellen met 036-7630030 of mailen naar afspraak@dekinderkliniek.nl.

wachtkamer
Nieuws

06 06 2019

Legitimatiebewijs verplicht, al vanaf 0 jaar

De overheid heeft deze regel ingesteld. Als uw kind medische zorg nodig heeft, moet u een geldig identiteitsbewijs van uw kind laten zien aan de zorgverlener. De legitimatieplicht in de zorg geldt voor iedereen en geldt vanaf de geboorte. Uw kind kan zich identificeren met een geldig Nederlands paspoort, identiteitskaart, rijbewijs of vreemdelingendocument. Lees verder

 

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen?

Volg ons via
  • Facebook
  • Linkedin
  • Youtube