De Kinderombudsman komt naar DeKinderkliniek op maandag 10 februari tussen 17 en 20 uur, maar wie is dat dan?

02 januari 2020 om 11:36

DeKinderombudsman is een organisatie die kinderen en jongeren helpt om voor hun rechten op te komen. De kinderombudsman is benieuwd naar de ervaringen van kinderen die patiënt zijn en zorg nodig hebben. Daarom is De Kinderombudsman op zoek naar jóu! Ben jij tussen de 9 en 21 jaar en krijg jij een medische behandeling of heb je deze in de afgelopen drie jaar gekregen? Meld je dan aan!

Hoe kun jij helpen? Kom 10 februari naar DeKinderkliniek en ga in gesprek met de kinderombudsman. Zij zullen vragen stellen, als: Hoe word jij betrokken bij jouw medische behandeling? Vraagt de behandelaar wat jij wilt? Krijg je goed uitleg over de behandeling/ klacht en/ of ziekte? Ben jij tevreden met de zorg en begeleiding? Natuurlijk mag jij ook vertellen wat jij belangrijk vindt.

Meld je zo spoedig mogelijk aan via info@dekinderkliniek.nl. Vermeld in dit mailtje je naam, leeftijd, e-mailadres en telefoonnummer waarop we je (of je ouder(s)/verzorger(s)) kunnen bereiken en eventuele allergieën/dieetwensen. We zorgen namelijk wel dat er voor jou een hapje eten klaarstaat. Maak je reiskosten/ parkeerkosten? Geef het aan ons door, dan worden die vergoed. Meld je aan vóór dinsdag 4 februari. Als je nog vragen hebt, dan kun je die ook mailen.

Wij hopen je 10 februari te zien!

De Kinderombudsman
Nieuws

22 09 2020

DeKinderkliniek op YouTube

Weten jullie dat DeKinderkliniek veel informatieve video’s op YouTube heeft geplaatst? Je krijgt een kijkje achter de schermen bij verschillende poli's, je kunt kennis maken met een aantal behandelaren en filmpjes bekijken die met diabetes te maken hebben.   Lees verder

 

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen?

Volg ons via
  • Facebook
  • Linkedin
  • Youtube