DeKinderkliniek bestaat 10 jaar! En dat gaan we vieren!

10 mei 2019 om 09:24

In verband met de viering van het 10 jarige jubileum van DeKinderkliniek, is DeKinderkliniek op vrijdag 17 mei vanaf 12.00 uur gesloten. Voor spoed kunt u zich wenden tot uw huisarts of - buiten kantoortijden - de huisartsenpost.

Alleen als u belt voor dezelfde klacht waarover u heeft afgesproken met uw behandelend kinderarts dat u mag bellen met de dienstdoende kinderarts, kunt u wachten en wordt u automatisch doorverbonden met het Flevoziekenhuis. Vraagt u dan naar de dienstdoende kinderarts.

Deze keer is het feest voor het personeel van DeKinderkliniek, op woensdagmiddag 19 juni organiseren wij ook een leuke sport- en spelmiddag voor kinderen uit Almere. Informatie daarover komt op onze website en FaceBookpagina te staan, houd die daarom in de gaten!

10 jaar!
Nieuws

26 10 2018

Binnen één week de eerste afspraak bij een kinderarts

In De Kinderkliniek in Almere kan je voor een eerste afspraak bij een kinderarts altijd binnen één week terecht, vaak zelfs direct de volgende dag. Alle inwoners van Almere maar ook uit de regio (Lelystad, 't Gooi, Zeewolde) kunnen bij ons met een verwijzing snel terecht op een poliklinisch spreekuur van één van onze kinderartsen. Lees verder

 

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen?

Volg ons via
  • Facebook
  • Linkedin
  • Youtube