DeKinderkliniek bestaat 10 jaar! En dat gaan we vieren!

10 mei 2019 om 09:24

In verband met de viering van het 10 jarige jubileum van DeKinderkliniek, is DeKinderkliniek op vrijdag 17 mei vanaf 12.00 uur gesloten. Voor spoed kunt u zich wenden tot uw huisarts of - buiten kantoortijden - de huisartsenpost.

Alleen als u belt voor dezelfde klacht waarover u heeft afgesproken met uw behandelend kinderarts dat u mag bellen met de dienstdoende kinderarts, kunt u wachten en wordt u automatisch doorverbonden met het Flevoziekenhuis. Vraagt u dan naar de dienstdoende kinderarts.

Deze keer is het feest voor het personeel van DeKinderkliniek, op woensdagmiddag 19 juni organiseren wij ook een leuke sport- en spelmiddag voor kinderen uit Almere. Informatie daarover komt op onze website en FaceBookpagina te staan, houd die daarom in de gaten!

10 jaar!
Nieuws

16 10 2019

Lintje voor kinderartsen Tim Vreede en Norbert van den Berg

Vanmiddag hebben de oprichters van De Kinderkliniek, kinderartsen Tim Vreede en Norbert van den Berg, een lintje gekregen. Burgemeester van Almere Franc Weerwind benadrukte in zijn toespraak bij de uitreiking dat sinds de start van De Kinderkliniek het aantal ziekenhuisopnames met 30 tot 40 procent is gedaald. Het krijgen van het lintje was een complete verrassing voor beide artsen. Lees verder

 

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen?

Volg ons via
  • Facebook
  • Linkedin
  • Youtube