DeKinderkliniek gaat live met MijnKinderkliniek!

25 februari 2020 om 13:33

Vrijdag 28 februari is het zover. Vanaf dat moment kunnen de patiënten die een kinderarts bezoeken in DeKinderkliniek alle afspraken die zij hebben thuis vanaf de bank inzien. Dat is handig! Het patiëntenportaal heet MijnKinderkliniek.

In je eigen persoonlijke en afgeschermde omgeving kun je dan:

  • Al je afspraken inzien (behalve de afspraken bij de DeKinderGGZ)
  • Je eigen gegevens doornemen
  • Brieven naar je huisarts lezen (dit zijn de brieven die in 2020 zijn verstuurd).

Kortom alle belangrijke informatie bij elkaar. Als dat niet handig is. Dit nieuwe patiëntenportaal staat nog wel in de kinderschoenen, op een later tijdstip krijgen ook de bezoekers van DeKinderGGZ de mogelijkheid om alles in te zien, en we hopen uiteraard dat we steeds meer informatie via het portaal met jullie kunnen delen.

Kom je bij een kinderarts en ben je 12 jaar en ouder? Dan sturen we je binnenkort een e-mail met daarin een linkje, je wachtwoord en ontvang je een verificatiecode op je telefoon. Hier kan je zelf mee inloggen in je eigen MijnKinderkliniek omgeving. Voor kinderen onder de 12 jaar kunnen gezagdragende ouders toegang krijgen.

We zijn benieuwd naar wat jullie er van vinden. Dus log snel in en laat het ons weten!

patiëntenportaal
Nieuws

22 09 2020

DeKinderkliniek op YouTube

Weten jullie dat DeKinderkliniek veel informatieve video’s op YouTube heeft geplaatst? Je krijgt een kijkje achter de schermen bij verschillende poli's, je kunt kennis maken met een aantal behandelaren en filmpjes bekijken die met diabetes te maken hebben.   Lees verder

 

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen?

Volg ons via
  • Facebook
  • Linkedin
  • Youtube