DeKinderkliniek in gedachten bij de slachtoffers en hun nabestaanden in Sri Lanka

23 april 2019 om 11:50

De medewerkers van DeKinderkliniek zijn erg geschrokken van de aanslagen in Sri Lanka. Wij zijn in gedachten bij allen die zijn getroffen, bij de slachtoffers zelf en bij hun nabestaanden. Voor zover mogelijk hebben wij contact gehad met de mensen met wie wij samenwerken en hen namens DeKinderkliniek veel sterkte toegewenst.

Op dit moment gaan wij ervan uit dat we de komende projectreis voor de kinderen met diabetes kunnen voortzetten; definitieve doorgang zal uiteraard met alle betrokkenen worden afgestemd en afhankelijk zijn van de ontwikkelingen in Sri Lanka. Het inzamelen van materiaal en het opstarten van fondsen werving zal gewoon doorgaan.

Sri Lanka project
Nieuws

06 06 2019

Legitimatiebewijs verplicht, al vanaf 0 jaar

De overheid heeft deze regel ingesteld. Als uw kind medische zorg nodig heeft, moet u een geldig identiteitsbewijs van uw kind laten zien aan de zorgverlener. De legitimatieplicht in de zorg geldt voor iedereen en geldt vanaf de geboorte. Uw kind kan zich identificeren met een geldig Nederlands paspoort, identiteitskaart, rijbewijs of vreemdelingendocument. Lees verder

 

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen?

Volg ons via
  • Facebook
  • Linkedin
  • Youtube