Feestelijke middag gaat ook bij slecht weer door!

19 juni 2019 om 10:10

De weersberichten maken het wel spannend, maar de feestelijke middag gaat gewoon door! Bij slecht weer gaan we naar binnen en nemen we de spelletjes die naar binnen kunnen gewoon mee! Het optreden van The TeenZ wordt dan vervroegd naar 16.15 uur en de informatiemiddag over allegieën en eczeem gaat natuurlijk ook door, dus kom langs om je vragen te stellen aan ons allergieteam. 

Iedereen is nu natuurlijk heel druk bezig met de voorbereidingen, de leden van de Almeerse hockeyclub, de buurtsportcoaches van Talent in Opleiding, de EHBO-ers van het Sport Medisch Centrum staan klaar en de brievenbus van het project "Als je later groot bent", wordt straks ook het terrein op gereden. 

En oh ja, niet te vergeten, die énorme oranje koe die kinderen mogen melken, zou die naar binnen kunnen? We gaan het proberen, kom jij ook kijken of het lukt? 

Tot straks!

The TeenZ
Nieuws

26 10 2018

Binnen één week de eerste afspraak bij een kinderarts

In De Kinderkliniek in Almere kan je voor een eerste afspraak bij een kinderarts altijd binnen één week terecht, vaak zelfs direct de volgende dag. Alle inwoners van Almere maar ook uit de regio (Lelystad, 't Gooi, Zeewolde) kunnen bij ons met een verwijzing snel terecht op een poliklinisch spreekuur van één van onze kinderartsen. Lees verder

 

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen?

Volg ons via
  • Facebook
  • Linkedin
  • Youtube