Feestelijke middag voor kinderen uit Almere en omstreken én informatieve middag over allergieën en eczeem!

04 juni 2019 om 14:08

DeKinderkliniek bestaat 10 jaar en geeft een partijtje!

Op woensdagmiddag 19 juni organiseren wij van 15 tot 17 uur een leuke sport- en spelmiddag op de velden van de Almeerse Hockeyclub. Er is van alles te doen voor kinderen van 4 tot 14 jaar oud. En als afsluiter van de middag komt de popgroep The TeenZ! Terwijl de kinderen buiten spelen, organiseren wij voor ouders en verzorgers een informatieve middag over de laatste ontwikkelingen op het gebied van allergieën en eczeem. 

Wat is er allemaal te doen: je kunt springen op de stormbaan of op het springkussen, tref- en tikspellen doen, bootcampen en dansen, je laten schminken of versieren met glittertattoo's, een hockeyclinic volgen (en daarvoor hoef je nog niet te kunnen hockeyen), je kunt héle grote bellen blazen en ook een koe melken! En nog veel meer!

En als je nou wat ouder bent en je houdt van muziek? Kom dan aan het einde van de middag luisteren naar The TeenZ. Deze popgroep bestaat uit zes brutale, eigenwijze, maar super talentvolle tieners. Zij houden van muziek maken en dansen en zullen ervoor zorgen dat zij deze leuke middag heel feestelijk zullen afsluiten!

Intussen wordt de hele middag opgeluisterd door DeeJay Danick van stichting Muziekids! Hij zal zorgen voor de backgroundsound tijdens het sporten en spelen. 

Die kinderen die dromen over later, over wat zij willen worden, of dat nou een profvoetballer is of een pianist? Die moeten ook zeker komen want jullie kunnen een wenskaart inleveren in de brievenbus van het project "Als ik later groot ben" van de gemeente Almere. 

En voor de ouders en verzorgers komt het héle allergieteam ook naar deze middag. Er zijn zoveel nieuwe ontwikkelingen op het gebied van allergieën, die willen we jullie graag vertellen. Het zal natuurlijk gaan over hooikoorts, huisstofmijt, eczeem en voedselallergieën. Maar weten jullie ook al dat het belangrijk is om jonge kinderen al pindakaas te geven? Dus ouders van pasgeborenen: jullie zijn ook van harte welkom!

Wij denken dat het een hartstikke leuke middag gaat worden, komen jullie ook? 

Tot woensdag de 19de, je hoeft je niet aan te melden hoor, je mag gewoon komen. 

Adres Almeerse Hockeyclub: Tuinkruidenpad 4, Almere

The Teenz
Nieuws

22 09 2020

DeKinderkliniek op YouTube

Weten jullie dat DeKinderkliniek veel informatieve video’s op YouTube heeft geplaatst? Je krijgt een kijkje achter de schermen bij verschillende poli's, je kunt kennis maken met een aantal behandelaren en filmpjes bekijken die met diabetes te maken hebben.   Lees verder

 

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen?

Volg ons via
  • Facebook
  • Linkedin
  • Youtube