Heb jij nog diabetesmateriaal voor de kinderen in Sri Lanka?

09 oktober 2018 om 10:04

Met ons ‘diabetesproject’ in Sri Lanka bereiken we steeds meer kinderen. Ook blijven we onze kennis overbrengen aan de artsen en verpleegkundigen. Op 14 november, Werelddiabetesdag, zijn we weer in het kinderziekenhuis.

Deze keer gaan Ineke, Anita van de dagbehandeling en Gerda van DeKinderGGZ er naar toe.
En dit jaar is er ook weer, vanwege het grote succes vorig jaar, het Sri Lanka Café in DeKinderkliniek. Van woensdag 24 oktober tot en met dinsdag 30 oktober kan iedereen komen lunchen in het Café, waar een vrijwillige bijdrage voor de lekkere lunch wordt gevraagd. Zo hopen we weer met elkaar geld op te halen om diabetesmaterialen aan te kunnen schaffen in Sri Lanka. Kom gerust meerdere dagen, want iedere dag wordt een andere keuken gepresenteerd.

Maar natuurlijk nemen we ook graag diabetesmateriaal (wat jij niet meer gebruikt) mee. De koffers moeten weer worden gevuld! De volgende materialen kunnen we heel goed gebruiken:

* 4-5 mm naaldjes
* Insulinepennen
* Lancetjes...
* Glucosemeters met bijbehorende strips
* Insuline, waarbij we denken aan: Tresiba/ Lantus/ Levemir/ Novorapid/ Apidra

Het is belangrijk dat de materialen ten minste houdbaar zijn tot eind november. De materialen kunnen opgestuurd of afgegeven worden bij DeKinderkliniek, t.a.v. Sri Lanka project, Hospitaaldreef 29, 1315RC Almere

Alvast veel dank voor jullie hulp!

Lezing in kinderziekenhuis op werelddiabetesdag
Nieuws

26 10 2018

Binnen één week de eerste afspraak bij een kinderarts

In De Kinderkliniek in Almere kan je voor een eerste afspraak bij een kinderarts altijd binnen één week terecht, vaak zelfs direct de volgende dag. Alle inwoners van Almere maar ook uit de regio (Lelystad, 't Gooi, Zeewolde) kunnen bij ons met een verwijzing snel terecht op een poliklinisch spreekuur van één van onze kinderartsen. Lees verder

 

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen?

Volg ons via
  • Facebook
  • Linkedin
  • Youtube