Hebben jullie de bijenkast op ons terras al eens zien staan? 

13 mei 2019 om 08:10

De week van 18 tot en met 25 mei is het de Vlinders en insectenweek en daarom wordt er op woensdagmiddag 22 mei om 16 uur een bijenworkshop door een imker gegeven. Weet jij of je de goede honing eet en weet jij of honing een genezende kracht heeft? Kom naar de workshop voor de antwoorden. 

Deze workshop is speciaal voor leerlingen van 14 tot 18 jaar met biologie in hun pakket. Heb je dat niet maar ben je wel geïnteresseerd? Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom. 

Kom proeven, iets maken van honing en vergroot je kennis over de bij!

Aanmelden kan bij imker Jessica Loudon: jessica.loudon@liquidnature.nl

Kijk voor meer informatie op deze website. 

Deze bijenworkshop die op woensdag 22 mei zou worden gegeven in De Kinderkliniek gaat helaas niet door. Op een later tijdstip zal deze workshop worden ingehaald, daarover volgt dan een nieuw bericht.

Er komt een imker naar DeKinderkliniek
Nieuws

06 06 2019

Legitimatiebewijs verplicht, al vanaf 0 jaar

De overheid heeft deze regel ingesteld. Als uw kind medische zorg nodig heeft, moet u een geldig identiteitsbewijs van uw kind laten zien aan de zorgverlener. De legitimatieplicht in de zorg geldt voor iedereen en geldt vanaf de geboorte. Uw kind kan zich identificeren met een geldig Nederlands paspoort, identiteitskaart, rijbewijs of vreemdelingendocument. Lees verder

 

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen?

Volg ons via
  • Facebook
  • Linkedin
  • Youtube