Het Teddy Bear Hospital komt weer naar de Kinderkliniek, op woensdag 12 februari.

21 januari 2020 om 14:48

Twee jaar geleden was het een groot succes, daarom organiseert de Jongerenraad van DeKinderkliniek wederom het Teddy Bear Hospital. In het Teddy Bear Hospital wordt een ziekenhuis nagemaakt om kinderen op een speelse manier kennis te laten maken met de gezondheidszorg, en om zo de angst voor dokters en het ziek-zijn enigszins weg te nemen. De kinderen kruipen nu even in de rol van vader of moeder van hun knuffel.

Op woensdag 12 februari wordt de grote wachtkamer omgetoverd tot een ziekenhuis speciaal voor knuffels. Kinderen van 4 tot 7 zijn hier van harte welkom met hun knuffel. De knuffels kunnen dan langs bij de huisarts, een bezoek brengen aan de radioloog, tanden poetsen bij de tandarts, drankjes drinken bij de apotheek en een gebroken pootje in het gips laten zetten. Voor de vaders en moeders van de knuffels is er natuurlijk een quiz over gezonde voeding. Na afloop krijg je een leuke goodiebag mee naar huis!

Meld je vóór 7 februari aan als je met je knuffel naar de dokter wilt komen via jongerenraad@dekinderkliniek.nl 

Vanwege afmeldingen wegens ziekte is het mogelijk om je nog aan te melden!

PS. De Jongerenraad is de cliëntenraad van De Kinderkliniek en zet zich met veel enthousiasme en toewijding in voor de kinderen en jongeren van De Kinderkliniek. Meestal gebeurt dat achter de schermen, maar nu kunnen jullie met hen kennismaken.

Let op, er zijn 2 foto's met informatie, klik dus even door als je op de flyer gaat staan!

 
Nieuws

22 09 2020

DeKinderkliniek op YouTube

Weten jullie dat DeKinderkliniek veel informatieve video’s op YouTube heeft geplaatst? Je krijgt een kijkje achter de schermen bij verschillende poli's, je kunt kennis maken met een aantal behandelaren en filmpjes bekijken die met diabetes te maken hebben.   Lees verder

 

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen?

Volg ons via
  • Facebook
  • Linkedin
  • Youtube