Kickboks clinic voor kinderen met diabetes op woensdagmiddag 26 februari a.s.

04 februari 2020 om 15:35

In samenwerking met de Bas van de Goor Foundation organiseert het kinderdiabetesteam een super gave kickboks clinic met wereldkampioen kickboksen Remy Bonjasky! Dat wordt een leuke middag! We starten bij de sportschool van Remy Bonjasky in Almere Stad. Vanaf 13.30 uur tot 15.45 uur krijg je kickboks les van Remy zelf. Er zijn al 40 aanmeldingen maar nog enkele plaatsen over!! Meld je ook aan, het wordt echt een leuke middag!

Tijdens deze les zal er door een professionele sportfotograaf foto’s gemaakt worden. Je kan dus op de foto met een wereldkampioen! Dat is toch een mooie herinnering.

Om 16.45 uur zullen we in DeKinderkliniek een korte presentatie geven over sport en diabetes. Hierna volgt een spannende quiz in groepjes. Deze quiz is interactief en gaat natuurlijk over sport maar ook over andere diabetes onderwerpen. We eindigen met lekkere hapjes.

We verwachten dat het een fantastische maar vooral ook heel gezellige middag wordt! En wist je dat meisjes net zo goed kunnen kickboksen als jongens?

Vanaf 8 jaar en ouder zijn jullie welkom,én je mag een introducee meenemen J.

Let op: je moet wel voor eigen vervoer zorgen naar de sportschool en ook naar DeKinderkliniek voor het 2de deel van het programma.

Enthousiast? Geef je dan zo snel mogelijk op bij Anita vd Brink. Dit kan per mail naar afspraak@dekinderkliniek.nl ter attentie van Anita vd Brink. Of telefonisch op 036-76 300 30. Je kan je ook tijdens een consult van Ineke, Marie-Lou, Kiki of Nicole aanmelden. Hiermee ga je akkoord met het doorgeven van het mailadres aan Bas van de Goor Foundation. Indien je hiertegen bezwaar hebt, geef het dan expliciet aan!

Bas van de Goor Foundation stuurt je één week van tevoren een herinnering. We hopen jullie allemaal te zien op 26 februari!

Hartelijke groeten, het kinderdiabetesteam van DeKinderkliniek

Kickboksen met Remy Bonjasky
Nieuws

22 09 2020

DeKinderkliniek op YouTube

Weten jullie dat DeKinderkliniek veel informatieve video’s op YouTube heeft geplaatst? Je krijgt een kijkje achter de schermen bij verschillende poli's, je kunt kennis maken met een aantal behandelaren en filmpjes bekijken die met diabetes te maken hebben.   Lees verder

 

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen?

Volg ons via
  • Facebook
  • Linkedin
  • Youtube