Kickboksclinic voor kinderen met diabetes met wereldkampioen Remi Bonjasky

27 februari 2020 om 13:43

Het was een ontzettend leuke én pittige middag voor de kinderen met diabetes van DeKinderkliniek met een kickbokstraining van, jawel, wereldkampioen Remi Bonjasky! Rustig aan doen was er niet bij, want nadat hij de kinderen met een officiële begroeting welkom had geheten, zoals gebruikelijk is bij het kickboksen, begon er een training waarbij hij het uiterste vergde van de kinderen. Maar hoe geweldig is dat, gecoacht en uitgedaagd te worden door zo’n autoriteit.

Rode hoofden van inspanning, maar vooral gezichten waarop veel plezier af te lezen viel van de kinderen en jongeren. Na afloop mochten alle kinderen met Remi Bonjasky op de foto en schreef hij zijn handtekening op de shirts.
De kickboksclinic werd georganiseerd door de Bas van de Goorstichting in samenwerking met DeKinderkliniek voor kinderen en jongeren met diabetes. Na de training werd er in DeKinderkliniek educatie gegeven over diabetes en sporten. De schalen met lekkere hapjes, kippenpootjes en broodjes waren in no time leeg….maar ja, wat wil je…. Na zo’n middag intensief sporten had iedereen enorme trek.

We kijken terug op een zeer geslaagde sportieve middag! En…. We kunnen een reportage van deze middag binnenkort bekijken! Er zijn televisieopnames gemaakt die binnenkort bij Koffietijd 5 uur live op RTL te zien zijn. We houden jullie op de hoogte wanneer het uitgezonden wordt.

Kickboksclinic
Nieuws

22 09 2020

DeKinderkliniek op YouTube

Weten jullie dat DeKinderkliniek veel informatieve video’s op YouTube heeft geplaatst? Je krijgt een kijkje achter de schermen bij verschillende poli's, je kunt kennis maken met een aantal behandelaren en filmpjes bekijken die met diabetes te maken hebben.   Lees verder

 

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen?

Volg ons via
  • Facebook
  • Linkedin
  • Youtube