Leefstijlmarkt Almere

14 februari 2019 om 15:10

Op woensdag 27 februari wordt voor de inwoners van Almere de jaarlijkse Leefstijlmarkt georganiseerd door de Zorggroep Almere en Windesheim Flevoland. DeKinderkliniek is er ook bij. Die dag zijn wij te gast bij onze buren in het Windesheim pand op de Hospitaaldreef nummer 5. Van 10.00 tot 14.00 uur zijn obesitasverpleegkundige Marie-Lou Pardoen van de obesitaspoli en Physician Assistant Ghislaine van der Zande van de allergie/ eczeem poli aanwezig.

Wil je weten of je gewicht past bij je lengte (of je een goede BMI hebt) of heb je vragen over gezonde voeding en voldoende bewegen? Stel je vragen aan Marie-Lou, zij zal je zeker nuttige tips geven.

Ghislaine zal informatie geven over het ontstaan van voedselallergieën, dit is met name heel belangrijk voor ouders met jonge baby’tjes. Door de nieuwste inzichten is er wel het een en ander veranderd. Bijvoorbeeld, wanneer moet je nou je kind al pindakaas of een hapje ei geven, dat mag tegenwoordig al op heel jonge leeftijd. Ook met vragen over graspollen, hooikoorts of eczeem kun je bij Ghislaine terecht.

Lees de bijgesloten folder om te zien wat er nog meer te doen is op de Leefstijlmarkt van Almere.

De Hospitaaldreef
Nieuws

29 04 2020

Het laatste nieuws

DeKinderkliniek is open, maar wij hebben onze werkwijze aangepast aan de geldende richtlijnen. Die informatie staat op de speciale corona-pagina op onze website. Lees verder

 

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen?

Volg ons via
  • Facebook
  • Linkedin
  • Youtube