Legitimatiebewijs verplicht, al vanaf 0 jaar

06 juni 2019 om 10:36

De overheid heeft deze regel ingesteld. Als uw kind medische zorg nodig heeft, moet u een geldig identiteitsbewijs van uw kind laten zien aan de zorgverlener. De legitimatieplicht in de zorg geldt voor iedereen en geldt vanaf de geboorte. Uw kind kan zich identificeren met een geldig Nederlands paspoort, identiteitskaart, rijbewijs of vreemdelingendocument.

De poli-assistente registreert uw identiteitsbewijs.De poli-assistente controleert met het identiteitsbewijs of uw kind degene is die bij het Burgerservicenummer (BSN) hoort. De soort en het nummer van uw identiteitsbewijs worden vastgelegd in de administratie. Een kopie of scan maken mag niet.

Heeft uw kind onmiddellijk medische hulp nodig? Dan wordt uw kind eerst geholpen. Daarna moet het kind zich binnen 14 dagen bij DeKinderkliniek identificeren.

Identificatie verplicht
Nieuws

20 07 2020

Muziekids studio weer 'on air'!

Geweldig, muziekmaken! Het mag en het kan weer in de Muziekids Studio in De Kinderkliniek. We starten voorzichtig, met opening op woensdag van 9 tot 12 uur en van half 2 tot half 5. Met extra hygiëne maatregelen. Alleen de kinderen mogen naar binnen in de studio, maar de ouders kunnen vanuit de wachtkamer meeluisteren. Lees verder

 

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen?

Volg ons via
  • Facebook
  • Linkedin
  • Youtube