Lintje voor kinderartsen Tim Vreede en Norbert van den Berg

16 oktober 2019 om 16:20

Vanmiddag hebben de oprichters van De Kinderkliniek, kinderartsen Tim Vreede en Norbert van den Berg, een lintje gekregen. Burgemeester van Almere Franc Weerwind benadrukte in zijn toespraak bij de uitreiking dat sinds de start van De Kinderkliniek het aantal ziekenhuisopnames met 30 tot 40 procent is gedaald. Het krijgen van het lintje was een complete verrassing voor beide artsen.

De burgemeester roemde ook het Kinderkliniek diabetes project in Sri Lanka, waar de zorg echt minder goed geregeld is dan bij ons. Tim en Norbert zijn ze benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Dit jaar is het tienjarig bestaan van De Kinderkliniek. 

De feestelijke uitreiking vond plaats in het bijzijn van naaste familie en medewerkers van De Kinderkliniek na afloop van de succesvolle ZKN audit cyclus voor dit jaar.  

Tim Vreede en Norbert van den Berg ontvangen een lintje
Nieuws

22 09 2020

DeKinderkliniek op YouTube

Weten jullie dat DeKinderkliniek veel informatieve video’s op YouTube heeft geplaatst? Je krijgt een kijkje achter de schermen bij verschillende poli's, je kunt kennis maken met een aantal behandelaren en filmpjes bekijken die met diabetes te maken hebben.   Lees verder

 

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen?

Volg ons via
  • Facebook
  • Linkedin
  • Youtube