Muziek maken helpt echt, wij zien het!

03 maart 2017 om 14:01

We zijn het allemaal met elkaar eens, de Ali B. Muziekidstudio is helemaal top! Die valt niet meer weg te denken uit DeKinderkliniek!

De patiënten moeten steeds vaker worden opgehaald in de studio en onderweg naar de behandelkamer vertellen ze enthousiaste verhalen. Zowel jonge als oudere kinderen maken er veel plezier. Wij merken dat het spelen met de muziekinstrumenten een enorme positieve invloed heeft op het welbevinden van de patiënten. Ze zijn afgeleid, rustig en voelen zich op hun gemak. De kinderen die een dag op de dagbehandeling moeten verblijven, gaan vaak ook even naar de studio. We hopen echt dat er zóveel sponsorgeld komt, dat de studio hele dagen open kan. Intussen zijn we al heel blij dat de studioleiders en vrijwilligers er voor iedereen een feestje van maken. Heel veel dank Robin, Jo-an, Melea, Dorette, Hans en Barry!

De Muziekids Studio
Nieuws

20 07 2020

Muziekids studio weer 'on air'!

Geweldig, muziekmaken! Het mag en het kan weer in de Muziekids Studio in De Kinderkliniek. We starten voorzichtig, met opening op woensdag van 9 tot 12 uur en van half 2 tot half 5. Met extra hygiëne maatregelen. Alleen de kinderen mogen naar binnen in de studio, maar de ouders kunnen vanuit de wachtkamer meeluisteren. Lees verder

 

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen?

Volg ons via
  • Facebook
  • Linkedin
  • Youtube