Nieuws over ons project in Sri Lanka

10 september 2019 om 16:04

Misschien weten jullie al dat DeKinderkliniek een ontwikkelingsproject heeft…. maar voor diegenen die het nog niet weten: sinds 2015 zetten onze medewerkers zich in voor kinderen met diabetes in Sri Lanka. Twee keer per jaar gaan 3 collega’s op reis om onze kennis te delen met de artsen in verschillende ziekenhuizen, om voorlichting te geven aan ouders en kinderen (in het ziekenhuis, op scholen en crèches) en om zoveel mogelijk diabetesmateriaal mee te nemen. Dat kunnen de kinderen daar erg goed gebruiken.

Om geld in te zamelen houden we 1 x per jaar een Lunchcafé, van maandag 30 september t/m vrijdag 3 oktober. Iedereen is welkom om te komen lunchen tegen een vrijwillige vergoeding. Alle collega’s koken die week, iedere dag in een ander thema, dus je kunt makkelijk 5 dagen komen lunchen. De lunch start om 12 uur. En hoe leuk, de koks van het Flevoziekenhuis helpen dit jaar ook mee!

Komen jullie ook? Neem gerust collega’s, families en vrienden mee! Hoe meer geld we ophalen, hoe meer kinderen we blij kunnen maken!

Tip: neem cash geld mee, er staan collectebussen klaar!

Sri Lanka project
Nieuws

22 09 2020

DeKinderkliniek op YouTube

Weten jullie dat DeKinderkliniek veel informatieve video’s op YouTube heeft geplaatst? Je krijgt een kijkje achter de schermen bij verschillende poli's, je kunt kennis maken met een aantal behandelaren en filmpjes bekijken die met diabetes te maken hebben.   Lees verder

 

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen?

Volg ons via
  • Facebook
  • Linkedin
  • Youtube