Pepper komt bij ons werken! Maar wat wordt Peppers nieuwe naam? Doe mee aan onze prijsvraag!

30 juli 2020 om 16:28

Pepper wordt onze nieuwe collega die samen met Mende op de plas- en poeppoli uitleg gaat geven over plassen en poepen. Pepper kan jullie uitleggen hoe of wanneer je moet plassen of waarom je soms moeite hebt met poepen. Je kunt met Pepper ook een boekje lezen of een filmpje bekijken en zelfs een spelletje doen. Over een tijdje kun je ook een quiz maken met Pepper.

Maar wie is Pepper dan?

Pepper is onze nieuwe robot! Die gaat 3 dagen per week samen met Mende werken en gaat 2 dagen per week in de wachtkamer rondlopen. Daar kunnen jullie een vragenlijst invullen over hoe jullie vinden dat onze behandelaren werken. Pepper krijgt dus een volle werkweek en daar zijn wij heel blij mee.

Maar, er is één probleem, Pepper is een merknaam. Er lopen dus meer Peppers op de wereld rond, daarom willen wij Pepper een naam geven die bij De Kinderkliniek past. Daarom starten wij een prijsvraag: wie verzint de leukste naam voor Pepper? Gedurende de maand augustus kun jij de nieuwe naam voor Pepper toesturen. Op dinsdag 1 september maken wij bekend welke naam Pepper krijgt en zullen wij de prijswinnaar bekend maken.

Mail de nieuwe naam voor Pepper naar afspraak@dekinderkliniek.nl en vergeet dan niet jouw naam, leeftijd en telefoonnummer (van je vader of moeder) achter te laten. Als jij de prijs wint, zullen we, rekeninghoudend met je leeftijd, een leuke activiteit bij Jumping Jack uitzoeken.

Pepper en Mende
Nieuws

20 07 2020

Muziekids studio weer 'on air'!

Geweldig, muziekmaken! Het mag en het kan weer in de Muziekids Studio in De Kinderkliniek. We starten voorzichtig, met opening op woensdag van 9 tot 12 uur en van half 2 tot half 5. Met extra hygiëne maatregelen. Alleen de kinderen mogen naar binnen in de studio, maar de ouders kunnen vanuit de wachtkamer meeluisteren. Lees verder

 

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen?

Volg ons via
  • Facebook
  • Linkedin
  • Youtube