Rap van diabetespatiënt Shay

19 mei 2017 om 13:52

Soms worden we zomaar met iets moois verrast... Shay Kooistra schreef, nadat hij op zijn 17de hoorde dat hij diabetes type 1 heeft, een rap die wij op onze site mogen plaatsen om aan jullie te laten horen. Want Shay wil graag anderen een hart onder de riem steken.

Luister hier naar het lied en lees waarom Shay het lied heeft geschreven.

"Op 21 December 2016 heb ik te horen gekregen dat ik diabetes type 1 heb. Op dat moment stortte mijn wereld volledig in, op m’n 17de diabetes, mijn hele leven sloeg in een keer om. Van rustig leven naar leven met allerlei belangrijke regels en richtlijnen (waarmee ik goed begeleid werd door de Kinderkliniek). Ik heb daar heel erg mee gezeten, maar ik probeerde mij erover heen te zetten door middel van mijn passie rappen. Ik rap al heel lang en schrijf ook al een tijdje mijn eigen teksten. Ik ben gaan schrijven en heb eigenlijk binnen 10 minuten deze tekst afgehad. Al mijn emotie kon ik kwijt op papier. De tekst heb ik geschreven alsof je in de spiegel staat en jouw spiegelbeeld de tekst van het liedje aan jou vertelt. De beat is gemaakt door een goede vriend van mij, Toby Halberstadt. Ik hoop met dit nummer te bereiken dat iedereen die zich een keer teneergeslagen voelt of iets vervelends te horen krijgt of meemaakt zichzelf beter gaat voelen door dit liedje, dat je altijd blijft onthouden dat het altijd goed komt en dat er altijd mensen voor je zijn.

Shay John Kooistra"

Wij hopen nog vaker van Shay te horen!

Rap
Nieuws

16 10 2019

Lintje voor kinderartsen Tim Vreede en Norbert van den Berg

Vanmiddag hebben de oprichters van De Kinderkliniek, kinderartsen Tim Vreede en Norbert van den Berg, een lintje gekregen. Burgemeester van Almere Franc Weerwind benadrukte in zijn toespraak bij de uitreiking dat sinds de start van De Kinderkliniek het aantal ziekenhuisopnames met 30 tot 40 procent is gedaald. Het krijgen van het lintje was een complete verrassing voor beide artsen. Lees verder

 

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen?

Volg ons via
  • Facebook
  • Linkedin
  • Youtube