Stichting Kind en Ziekenhuis is op zoek naar 10-18 jarigen

15 april 2021 om 15:53

Namens de Stichting Kind en Ziekenhuis sturen wij deze brief door:

Hallo allemaal,

Ben jij tussen de 10 en 18 jaar en kom je bij de dokter of bezoek je het ziekenhuis voor een ziekte of aandoening?  Misschien wordt er bloed bij je geprikt of heb je een ander onderzoek?

Wij, van Stichting Kind en Ziekenhuis, willen heel graag weten wat jouw ervaringen zijn met het bezoek aan het ziekenhuis of bezoek bij de dokter.

Wil je samen met andere kinderen of jongeren jouw goede en minder goede ervaringen delen met ons?

Hoe?

In een groep met 7 andere kinderen of jongeren gaan wij online (via ZOOM) met elkaar praten over jouw ervaringen, mening en ideeën. De bedoeling is om zoveel mogelijk verhalen van elkaar te horen. Wij willen weten wat jij tijdens een behandeling als vervelend ervaart, maar ook wat jou juist wel helpt tijdens het krijgen van een behandeling.

Wanneer?

Het groepsgesprek zal worden ingepland in week 16, donderdag 22 april en week 18, dinsdag 4 mei aan het einde van de middag vanaf 16.00 uur t/m 18.00 uur. Je kan jouw voorkeur aangegeven tijdens het aanmelden. Ter beloning ontvangt je een VVV-bon van 25 euro bij deelname.

Aanmelding en/of vragen?

Lijkt het je leuk om mee te doen aan het groepsgesprek en wil je graag jouw mening delen met ons? Vraag dan eerst toestemming aan jouw ouders en meld je samen met jouw ouders aan via deze link

Ben je ouder dan 16 jaar? Dan mag je jezelf aanmelden na toestemming van jouw ouders. Vergeet tijdens het aanmelden niet de vragenlijst in te vullen.

Binnen een paar werkdagen ontvang je een mailtje van ons.

Groetjes,

Stichting Kind en Ziekenhuis

Voor vragen kun je ook contact opnemen met Stichting Kind en Ziekenhuis via info@kindenziekenhuis.nl of (085) 020 12 65.

Stichting Kind en Ziekenhuis
Nieuws

22 09 2020

DeKinderkliniek op YouTube

Weten jullie dat DeKinderkliniek veel informatieve video’s op YouTube heeft geplaatst? Je krijgt een kijkje achter de schermen bij verschillende poli's, je kunt kennis maken met een aantal behandelaren en filmpjes bekijken die met diabetes te maken hebben.   Lees verder

 

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen?

Volg ons via
  • Facebook
  • Linkedin
  • Youtube