Teddy Bear Hospital nu ook in De Kinderkliniek

10 april 2018 om 11:43

Er zijn nog enkele plekken vrij!

Een zieke knuffel die beter wordt gemaakt, een pleister op een berepoot, het kan allemaal in De Kinderkliniek. Op woensdag 18 april wordt de grote wachtkamer omgetoverd tot een ziekenhuis speciaal voor knuffels. Kinderen van 4 tot 7 zijn hier van harte welkom met hun knuffel.

De Jongerenraad van De Kinderkliniek zet zich achter de schermen in voor de patiënten en organiseert nu deze leuke activiteit. Je leest wel vaker dat studenten geneeskunde in een ziekenhuis zieke knuffels beter maken. In het Teddy Bear Hospital van De Kinderkliniek wordt een ziekenhuis nagemaakt om kinderen op een speelse manier kennis te laten maken met de gezondheidszorg, en om zo de angst voor dokters en het ziek-zijn enigszins weg te nemen. Bij ons zijn er natuurlijk geen witte jassen! De kinderen kruipen nu even in de rol van vader of moeder van hun knuffel.
Lees hier meer over dit project.

Wil jij ook met je zieke knuffel komen? Meld je dan snel aan jongerenraad@dekinderkliniek.nl, er is nog plaats.  

Na afloop krijg je een leuke goodiebag mee naar huis!

Klik op de uitnodiging rechtsboven om die beter te kunnen lezen.

Teddy Bear Hospital
Nieuws

26 10 2018

Binnen één week de eerste afspraak bij een kinderarts

In De Kinderkliniek in Almere kan je voor een eerste afspraak bij een kinderarts altijd binnen één week terecht, vaak zelfs direct de volgende dag. Alle inwoners van Almere maar ook uit de regio (Lelystad, 't Gooi, Zeewolde) kunnen bij ons met een verwijzing snel terecht op een poliklinisch spreekuur van één van onze kinderartsen. Lees verder

 

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen?

Volg ons via
  • Facebook
  • Linkedin
  • Youtube