Thuiswerken, beeldbellen en een live webinar

24 maart 2020 om 15:25

DeKinderkliniek werkt gewoon door, maar wel een beetje anders. De meeste collega's zijn thuiswerkers en vanuit DeKinderGGZ zijn er veel mogelijkheden om met de behandelaren te 'beeldbellen'. Morgenavond is Physician Assistant Ineke Bosch live te zien in een livestream uitzending van Diabeter en deelt zij haar ervaringen met het leveren van zorg op afstand aan patiënten met diabetes vanaf haar thuiswerkplek.

Als je diabetes hebt, behoor je volgens de richtlijnen van het RIVM tot een risicogroep voor corona. Er zijn dan ook veel vragen en zorgen. Daarom wordt er de komende tijd wekelijks een livestream georganiseerd om iedereen van zoveel mogelijk goede medische én praktische informatie te voorzien. 

De eerste uitzending is woensdag 25 maart om 19.30 uur. Wietske Wits presenteert net zoals anders, al gaat in deze tijd van het thuiswerken alles op afstand en niet in hun studio. Via skype kunnen de gasten deelnemen.

Lees verder op de site van Diabeter welke sprekers deelnemen en welke onderwerpen zullen worden besproken. 

 
Nieuws

24 03 2020

Thuiswerken, beeldbellen en een live webinar

DeKinderkliniek werkt gewoon door, maar wel een beetje anders. De meeste collega's zijn thuiswerkers en vanuit DeKinderGGZ zijn er veel mogelijkheden om met de behandelaren te 'beeldbellen'. Morgenavond is Physician Assistant Ineke Bosch live te zien in een livestream uitzending van Diabeter en deelt zij haar ervaringen met het leveren van zorg op afstand aan patiënten met diabetes vanaf haar thuiswerkplek. Lees verder

 

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen?

Volg ons via
  • Facebook
  • Linkedin
  • Youtube