Uitvinder van de kunstmatige alvleesklier komt naar DeKinderkliniek

12 november 2019 om 13:38

"Uitvinder van de kunstmatige alvleesklier" Robin Koops komt in DeKinderkliniek vertellen over zijn geweldige uitvinding. Omdat hij - met diabetes type 1 - dagelijks geconfronteerd werd met het voortdurende ongemak van prikken, meten, injecteren en omdat hij niet tevreden was met zijn behandeling, ging hij zoeken naar een oplossing. Hij richtte zich op het ontwikkelen van een apparaat dat de hele glucoseregeling zelfstandig zou kunnen uitvoeren. En daar is hij nu druk mee bezig.

Op dinsdag 14 januari 2020 komt Robin Koops vertellen over de tot standkoming van deze uitvinding, de werking van de kunstmatige alvleesklier, en de toekomst. Zal er ook een kunstmatige alvleesklier voor kinderen komen? Robin Koops zal antwoord geven op al jullie vragen. 

Lees het bijgesloten pdf document voor meer informatie.

Iedereen die geïnteresseerd is of betrokken bij diabetes is van harte welkom!

Helaas kunnen we geen nieuwe aanmeldingen meer aannemen, de opkomst is enorm groot, de zaal zit vol!

Robin Koops
Nieuws

20 07 2020

Muziekids studio weer 'on air'!

Geweldig, muziekmaken! Het mag en het kan weer in de Muziekids Studio in De Kinderkliniek. We starten voorzichtig, met opening op woensdag van 9 tot 12 uur en van half 2 tot half 5. Met extra hygiëne maatregelen. Alleen de kinderen mogen naar binnen in de studio, maar de ouders kunnen vanuit de wachtkamer meeluisteren. Lees verder

 

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen?

Volg ons via
  • Facebook
  • Linkedin
  • Youtube