Vandaag is het Wereld Diabetesdag

14 november 2018 om 10:26

Bericht vanuit Sri Lanka:

Hier in Sri Lanka houdt Gerda morgen (weer in het auditorium) een lezing voor artsen en verpleegkundigen in het kinderziekenhuis! Over prikangst, family, de impact van een kind met diabetes op het gezin. Het is de eerste keer in het kinderziekenhuis dat we alleen aan artsen en verpleegkundigen scholing geven. Zo komen we iedere keer een stap verder met ons ontwikkelingsproject.

Daarna gaan we door naar de diabetes unit van het Kandy Hospital waar 2 lezingen gepland staan voor de medical staff. Vandaag bereiden we met z'n drieën de presentaties voor.

We laten weten hoe het gegaan is. Wij wensen iedereen vandaag een mooie Wereld Diabetesdag toe en veel groeten van ons allemaal, vanuit een vandaag warm en zonnig Sri Lanka,

Ineke, Anita en Gerda

Maar natuurlijk besteden wij bij ons in DeKinderkliniek ook aandacht aan Wereld Diabetesdag! Voor de patiënten staat een raadsel klaar bij de balie (raad de hoeveelheid koolhydraten van het Sinterklaas snoepgoed) en win een prijs.

Daarnaast mogen de patiënten van de diabetespoli deze én volgende week een extra Hba1c stempel halen.

Veel succes allemaal en veel plezier! 

Meisjes in auditorium
Nieuws

26 10 2018

Binnen één week de eerste afspraak bij een kinderarts

In De Kinderkliniek in Almere kan je voor een eerste afspraak bij een kinderarts altijd binnen één week terecht, vaak zelfs direct de volgende dag. Alle inwoners van Almere maar ook uit de regio (Lelystad, 't Gooi, Zeewolde) kunnen bij ons met een verwijzing snel terecht op een poliklinisch spreekuur van één van onze kinderartsen. Lees verder

 

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen?

Volg ons via
  • Facebook
  • Linkedin
  • Youtube