Veel dank voor al het diabetesmateriaal!

31 oktober 2019 om 00:00

Er is weer een heleboel diabetesmateriaal geschonken en dat vinden we natuurlijk hartstikke fijn! Er kwamen pakjes met de post, mensen kwamen het afgeven, familie en vrienden van patiënten brachten het mee. Ineke, Dianne en Bianca kunnen met volle koffers op stap. Dat wordt sjouwen voor hen!

Zij zullen op Werelddiabetesdag in het ziekenhuis de kinderen weer blij maken met al het materiaal. Tijdens deze feestelijke dag, zal naast voorlichting over diabetes aan ouders, verpleegkundigen en artsen, ook veel uitleg worden gegeven aan de kinderen, o.a. over hoe je het beste kunt prikken.
Wij zullen proberen door middel van filmpjes en foto's jullie hier op de hoogte te houden. We kunnen dat niet beloven want we weten niet of we verbinding kunnen krijgen, maar we gaan het wel proberen!

Natuurlijk wensen we Ineke, Bianca en Dianne een hele succesvolle en mooie trip toe!

Dit materiaal gaat naar Sri Lanka
Nieuws

22 09 2020

DeKinderkliniek op YouTube

Weten jullie dat DeKinderkliniek veel informatieve video’s op YouTube heeft geplaatst? Je krijgt een kijkje achter de schermen bij verschillende poli's, je kunt kennis maken met een aantal behandelaren en filmpjes bekijken die met diabetes te maken hebben.   Lees verder

 

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen?

Volg ons via
  • Facebook
  • Linkedin
  • Youtube