Video-opnames in DeKinderkliniek

21 juni 2019 om 11:21

Van maandag 24 juni tot en met donderdag 27 juni worden er op verschillende plekken in het pand video's opgenomen. Zo hopen wij mooi beeldmateriaal te verzamelen waarmee wij de bezoekers van DeKinderkliniek meer informatie over onze poli's kunnen geven. Natuurlijk hopen wij dat wij jullie niet teveel overlast bezorgen.

Patiënten die meewerken aan de video’s zullen voor de opnames ook worden opgehaald in de wachtkamer. We zullen dan van te voren aangeven dat de opname start en aan de andere bezoekers vragen of zij wel of niet in beeld willen komen. Als julie dat geen probleem vinden dan zullen we jullie vragen om een toestemmingsformulier te tekenen. Als julie niet in beeld willen komen, dan zullen wij jullie vragen of jullie even in onze lunchruimte willen gaan zitten.

Bij voorbaat veel dank voor jullie begrip.

Video opname
Nieuws

21 01 2020

Het Teddy Bear Hospital komt weer naar de Kinderkliniek, op woensdag 12 februari.

Twee jaar geleden was het een groot succes, daarom organiseert de Jongerenraad van DeKinderkliniek wederom het Teddy Bear Hospital . In het Teddy Bear Hospital wordt een ziekenhuis nagemaakt om kinderen op een speelse manier kennis te laten maken met de gezondheidszorg, en om zo de angst voor dokters en het ziek-zijn enigszins weg te nemen. De kinderen kruipen nu even in de rol van vader of moeder van hun knuffel. Lees verder

 

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen?

Volg ons via
  • Facebook
  • Linkedin
  • Youtube