Video-opnames in DeKinderkliniek

21 juni 2019 om 11:21

Van maandag 24 juni tot en met donderdag 27 juni worden er op verschillende plekken in het pand video's opgenomen. Zo hopen wij mooi beeldmateriaal te verzamelen waarmee wij de bezoekers van DeKinderkliniek meer informatie over onze poli's kunnen geven. Natuurlijk hopen wij dat wij jullie niet teveel overlast bezorgen.

Patiënten die meewerken aan de video’s zullen voor de opnames ook worden opgehaald in de wachtkamer. We zullen dan van te voren aangeven dat de opname start en aan de andere bezoekers vragen of zij wel of niet in beeld willen komen. Als julie dat geen probleem vinden dan zullen we jullie vragen om een toestemmingsformulier te tekenen. Als julie niet in beeld willen komen, dan zullen wij jullie vragen of jullie even in onze lunchruimte willen gaan zitten.

Bij voorbaat veel dank voor jullie begrip.

Video opname
Nieuws

06 06 2019

Legitimatiebewijs verplicht, al vanaf 0 jaar

De overheid heeft deze regel ingesteld. Als uw kind medische zorg nodig heeft, moet u een geldig identiteitsbewijs van uw kind laten zien aan de zorgverlener. De legitimatieplicht in de zorg geldt voor iedereen en geldt vanaf de geboorte. Uw kind kan zich identificeren met een geldig Nederlands paspoort, identiteitskaart, rijbewijs of vreemdelingendocument. Lees verder

 

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen?

Volg ons via
  • Facebook
  • Linkedin
  • Youtube