Video-opnames in DeKinderkliniek

21 juni 2019 om 11:21

Van maandag 24 juni tot en met donderdag 27 juni worden er op verschillende plekken in het pand video's opgenomen. Zo hopen wij mooi beeldmateriaal te verzamelen waarmee wij de bezoekers van DeKinderkliniek meer informatie over onze poli's kunnen geven. Natuurlijk hopen wij dat wij jullie niet teveel overlast bezorgen.

Patiënten die meewerken aan de video’s zullen voor de opnames ook worden opgehaald in de wachtkamer. We zullen dan van te voren aangeven dat de opname start en aan de andere bezoekers vragen of zij wel of niet in beeld willen komen. Als julie dat geen probleem vinden dan zullen we jullie vragen om een toestemmingsformulier te tekenen. Als julie niet in beeld willen komen, dan zullen wij jullie vragen of jullie even in onze lunchruimte willen gaan zitten.

Bij voorbaat veel dank voor jullie begrip.

Video opname
Nieuws

26 10 2018

Binnen één week de eerste afspraak bij een kinderarts

In De Kinderkliniek in Almere kan je voor een eerste afspraak bij een kinderarts altijd binnen één week terecht, vaak zelfs direct de volgende dag. Alle inwoners van Almere maar ook uit de regio (Lelystad, 't Gooi, Zeewolde) kunnen bij ons met een verwijzing snel terecht op een poliklinisch spreekuur van één van onze kinderartsen. Lees verder

 

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen?

Volg ons via
  • Facebook
  • Linkedin
  • Youtube