Wederom doen we een oproep voor materialen voor de kinderen met diabetes in Sri Lanka

18 april 2019 om 15:18

Want ook dit jaar reizen weer 2 teams naar Sri Lanka om de kinderen met diabetes daar te helpen. Ons project breidt zich steeds verder uit. Om steeds meer kinderen te kunnen blijven helpen is het ook belangrijk dat we de kennis die wij hebben overbrengen aan artsen en verpleegkundigen in Sri Lanka.

Hier zijn we natuurlijk al een paar jaar mee bezig in het kinderziekenhuis in de buurt van Kandy en het algemene ziekenhuis in Kandy (voor jongeren van 14 jaar en ouder), maar nu heeft de universiteit van Colombo ons gevraagd om artsen in opleiding ook op te leiden. Dat vinden we natuurlijk fantastisch, want hoe meer mensen kennis hebben over diabetes, hoe beter het is!

Eind mei vertrekken Bianca, Dianne en Ineke. Zij hopen met overvolle koffers te kunnen vertrekken, de volgende materialen kunnen ze heel goed gebruiken:

* 4-5 mm naaldjes...
* Insulinepennen
* Lancetjes
* Glucosemeters met bijbehorende strips

Het is belangrijk dat de materialen ten minste houdbaar zijn tot eind juni. De materialen kunnen opgestuurd of afgegeven worden bij DeKinderkliniek, t.a.v. Sri Lanka project, Hospitaaldreef 29, 1315RC Almere

Alvast hartelijk dank voor jullie steun!

Uitleg geven aan kind met diabetes in Sri Lanka
Nieuws

26 10 2018

Binnen één week de eerste afspraak bij een kinderarts

In De Kinderkliniek in Almere kan je voor een eerste afspraak bij een kinderarts altijd binnen één week terecht, vaak zelfs direct de volgende dag. Alle inwoners van Almere maar ook uit de regio (Lelystad, 't Gooi, Zeewolde) kunnen bij ons met een verwijzing snel terecht op een poliklinisch spreekuur van één van onze kinderartsen. Lees verder

 

Heb je vragen of wil je met ons in contact komen?

Volg ons via
  • Facebook
  • Linkedin
  • Youtube