Werken bij De Kinderkliniek?

Wij zijn DeKinderkliniek uit Almere. Ons motto ‘elk kind is uniek’ en ‘wij staan altijd voor jou klaar’. Zo proberen wij onze zorg te leveren én dat doen wij samen.

Met meer dan 70 medewerkers leveren we poliklinische- en dagbehandeling zorg en psychologische ondersteuning. Voor kinderen van 0 tot 18 jaar. Ons doel is om voor kind én ouder flexibele zorg te bieden. Puur en persoonlijk. Binnen De Kinderkliniek zijn veel verschillende disciplines actief om een compleet aanbod aan zorg voor kinderen te leveren. De Kinderkliniek is een Zelfstandig Behandel Centrum (ZBC). 

Op onze dagbehandeling voeren we testen uit, onder meer provocaties voor onze allergiepoli, vangen we kinderen en jongeren op met benauwdheidsklachten, uitdrogingsverschijnselen en ontregelingen. Daarnaast vinden er diverse andere (soms intensieve) behandelingen plaats. We zoeken ter aanvulling van het team een ervaren kinderverpleegkundige die samen met één of meer collega's zorgt voor een goed verloop van de dag. 

Op dit moment hebben we vanwege uitbreiding van het 20-koppige team van DeKinderGGZ een vacature voor een Klinisch psycholoog. Daarnaast zoeken we nog aanvulling voor ons team op de nieuw op te starten IMH dagbehandeling: Specialistisch pedagogisch begeleider / pedagogisch medewerker.

De procedures voor een IMH specialist (regiebehandelaar) en een GZ-psycholoog K&J lopen inmiddels; op deze functies kan niet meer gesolliciteerd worden.

Regelmatig hebben we ruimte voor werkstudenten en oproepkrachten die minimaal een aantal maanden beschikbaar zijn en ons willen helpen met de administratieve en facilitaire ondersteuning van de organisatie. Op dit moment zijn we echter voorzien tot zomer 2021.

Het contact loopt via vestigingsmanager Anouk Hilgersom, per mail bereikbaar op ahilgersom@dekinderkliniek.nl.

Youtube
Met de CliniClown
Met de CliniClown

Heeft u vragen of wilt u met ons in contact komen?

Volg ons via
  • Facebook
  • Linkedin
  • Youtube