Werken bij De Kinderkliniek?

Wij zijn DeKinderkliniek uit Almere. Ons motto ‘elk kind is uniek’ en ‘wij staan altijd voor jou klaar’. Zo proberen wij onze zorg te leveren én dat doen wij samen.

Met meer dan 80 medewerkers leveren we poliklinische- en dagbehandeling zorg en psychologische ondersteuning. Voor kinderen van 0 tot 18 jaar. Ons doel is om voor kind én ouder flexibele zorg te bieden. Puur en persoonlijk. Binnen De Kinderkliniek zijn veel verschillende disciplines actief om een compleet aanbod aan zorg voor kinderen te leveren. De Kinderkliniek is een Zelfstandig Behandel Centrum (ZBC). 

Voor onze poliklinische werkzaamheden zoeken we per direct een waarnemend kinderarts, die bij voorkeur tot maart of april 2022 beschikbaar is.

Daarnaast komen we graag in contact met Physician assistants die poliklinisch willen werken. Mogelijkheden voor training-on-the-job met diverse aandachtsgebieden. 

Op dit moment hebben we vanwege uitbreiding van het 26-koppige team van DeKinderGGZ een vacature voor een Klinisch psycholoog

Regelmatig hebben we ruimte voor werkstudenten en oproepkrachten die minimaal een aantal maanden beschikbaar zijn en ons willen helpen met de administratieve en facilitaire ondersteuning van de organisatie. Op dit moment zijn we echter voorzien tot zomer 2022.

Het contact loopt via vestigingsmanager Anouk Hilgersom, per mail bereikbaar op ahilgersom@dekinderkliniek.nl.

Youtube
Met de CliniClown
Met de CliniClown

Heeft u vragen of wilt u met ons in contact komen?

Volg ons via
  • Facebook
  • Linkedin
  • Youtube