Werken bij De Kinderkliniek?

Wij zijn DeKinderkliniek uit Almere. Ons motto ‘elk kind is uniek’ en ‘wij staan altijd voor jou klaar’. Zo proberen wij onze zorg te leveren én dat doen wij samen.

Met meer dan 70 medewerkers leveren we poliklinische- en dagbehandeling zorg en psychologische ondersteuning. Voor kinderen van 0 tot 18 jaar. Ons doel is om voor kind én ouder flexibele zorg te bieden. Puur en persoonlijk. Binnen De Kinderkliniek zijn veel verschillende disciplines actief om een compleet aanbod aan zorg voor kinderen te leveren. De Kinderkliniek is een Zelfstandig Behandel Centrum (ZBC). 

Op dit moment hebben we vanwege extra uitbreiding van DeKinderGGZ een vacature voor een Klinisch psycholoog.

Ook nodigen we Physician Assistants (PA's) en verpleegkundig specialisten met ervaring in of affiniteit voor de jeugdzorg, een flexibele instelling en enthousiasme voor onze organisatie graag uit een open sollicitatie te sturen. Dit geldt ook voor ervaren GZ-psychologen en IMH specialisten (GGZ 0-5 jr).

Regelmatig hebben we ruimte voor werkstudenten en oproepkrachten die minimaal een aantal maanden beschikbaar zijn en ons willen helpen met de administratieve en facilitaire ondersteuning van de organisatie. Op dit moment zijn we echter voorzien tot 2021.

Het contact loopt via vestigingsmanager Anouk Hilgersom, per mail bereikbaar op ahilgersom@dekinderkliniek.nl.

Youtube
Met de CliniClown
Met de CliniClown

Heeft u vragen of wilt u met ons in contact komen?

Volg ons via
  • Facebook
  • Linkedin
  • Youtube