Vacature GZ-psycholoog K&J (zwangerschapsvervanging)

DeKinderkliniek in Almere is in verband met zwangerschapsverlof van een collega op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde:

GZ-psycholoog K&J | Orthopedagoog-generalist

voor 24 tot 36 uur per week.
per direct tot januari 2022

DeKinderGGZ van DeKinderkliniek levert gespecialiseerde GGZ voor kinderen en jeugd van 0 t/m 18 jaar. Voor vragen die niet eenvoudig opgelost kunnen worden doordat er meestal sprake is van meerdere problemen tegelijkertijd. Samen met kind en ouders kijken wij wat de aard en oorzaak van de problemen is en stellen wij een behandelplan op. Behandelprogramma’s omvatten psyche en soma (met een intensieve samenwerking met de kinderartsen en overige betrokken disciplines), trauma, IMH, ontwikkelingsproblemen (ADHD, autisme, persoonlijkheid) en emotionele stoornissen.

Op onze DeKinderGGZ afdeling werken 25 medewerkers waaronder klinisch psycholoog, GZ-psychologen, orthopedagoog-generalist, psychologen, orthopedagogen, systeemtherapeut, psychologisch medewerkers en stagiaires.

De functie
Als GZ-psycholoog K&J / orthopedagoog-generalist ben je regie-behandelaar over het diagnostisch traject en behandelproces van jouw eigen casuïstiek. Je behandelt kinderen en jeugdige cliënten met een verscheidenheid aan klachten, in zowel de generalistische basis GGZ als de specialistische GGZ. Naast individuele behandelingen (zowel face-to-face als via e-Health behandelprogramma’s) voer je ook diagnostiek en groepsbehandeling uit en geef je werkbegeleiding aan collega’s van het team.

Taken & verantwoordelijkheden:

  • Uitvoeren van psychodiagnostiek en psychotherapeutische behandelingen;
  • Geven van advies en consultatie;
  • Geven van functionele aanwijzingen aan (basis)psychologen, orthopedagogen en psychologisch medewerkers, werkbegeleiding;
  • Je bent een vraagbaak voor de organisatie op het gebied van diagnostiek en behandelingen.

Cultuur en positie in de organisatie
De cultuur is informeel en kenmerkt zich door laagdrempeligheid, korte lijnen en een grote mate van interdisciplinaire samenwerking. Als GZ-psycholoog K&J maak je deel uit van die samenwerkingsverbanden en heb je regelmatig overleg met de betrokken medisch specialisten en overige zorgverleners.

Wat vragen we?

  • Kennis op het niveau van een academische opleiding psychologie of orthopedagogiek, aangevuld met een opleiding en registratie tot GZ-psycholoog K&J of orthopedagoog-generalist.
  • Kennis wordt op peil gehouden door deel te nemen aan intervisiebijeenkomsten en het volgen van cursussen, congressen en symposia.
  • BIG registratie GZ-psycholoog. of orthopedagoog-generalist.
  • Affiniteit en ervaring met ons zorgaanbod.
  • Enthousiasme, flexibiliteit en team spirit! Je kan goed en verbindend samenwerken.
  • Je bent bij voorkeur op korte termijn beschikbaar.

Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring (FWG 65). De functie is voor 24 tot 36 uur, werkdagen en werktijden in overleg. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO ZKN.

Bij gebleken geschiktheid zijn er mogelijkheden tot verlenging. 

Voor meer informatie kan je bellen met DeKinderkliniek, 036 – 763 00 30 en vragen naar Christa Kleinepier (klinisch psycholoog) of Anouk Hilgersom (vestigingsmanager).

Jouw sollicitatie ontvangen we graag zo spoedig mogelijk. Mailen kan naar jschliekelmann@dekinderkliniek.nl of opsturen naar DeKinderkliniek, Hospitaaldreef 29, 1315 RC te Almere t.a.v. Janine Schliekelmann.

Datum vacature: 26 maart 2021

Zolang de vacature online staat is deze nog actueel.Heeft u vragen of wilt u met ons in contact komen?