Vacature GZ-psycholoog K&J

DeKinderkliniek in Almere is in het kader van uitbreiding op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde:

GZ-psycholoog K&J

voor 24 tot 36 uur per week.

DeKinderGGZ van DeKinderkliniek levert gespecialiseerde GGZ voor kinderen en jeugd van 0 t/m 18 jaar. Voor vragen die niet eenvoudig opgelost kunnen worden doordat er meestal sprake is van meerdere problemen tegelijkertijd. Samen met kind en ouders kijken wij wat de aard en oorzaak van de problemen is en stellen wij een behandelplan op. Behandelprogramma’s omvatten psyche en soma (met een intensieve samenwerking met de kinderartsen en overige betrokken disciplines), trauma, IMH, ontwikkelingsproblemen (ADHD, autisme, persoonlijkheid) en emotionele stoornissen.

Op onze DeKinderGGZ afdeling werken 18 medewerkers waaronder klinisch psycholoog, GZ-psychologen, orthopedagoog-generalist, psychologen, orthopedagogen, systeemtherapeut, psychologisch medewerkers en stagiaires.

De functie
Als GZ-psycholoog K&J ben je regie-behandelaar over het diagnostisch traject en behandelproces van jouw eigen casuïstiek.

Taken & verantwoordelijkheden:

  • Uitvoeren van psychodiagnostiek en psychotherapeutische behandelingen;
  • Mede ontwikkelen van het onderzoeks-, behandel- en zorgverleningsbeleid;
  • Geven van advies en consultatie;
  • Geven van functionele aanwijzingen aan (basis)psychologen, orthopedagoog en psychologisch medewerkers;
  • Je bent een vraagbaak voor de organisatie op het gebied van diagnostiek en behandelingen.

Cultuur en positie in de organisatie
De cultuur is informeel en kenmerkt zich door laagdrempeligheid, korte lijnen en een grote mate van interdisciplinaire samenwerking. Als GZ-psycholoog K&J maak je deel uit van die samenwerkingsverbanden en heb je regelmatig overleg met de betrokken medisch specialisten en overige zorgverleners.

Kennis en vaardigheden

  • Kennis op het niveau van een academische opleiding psychologie of orthopedagogiek, aangevuld met een opleiding en registratie tot GZ-psycholoog K&J.
  • Initiatief is vereist ten aanzien van het mede ontwikkelen van onderzoeks-, behandel- en zorgverleningsbeleid.
  • Kennis wordt op peil gehouden door deel te nemen aan intervisiebijeenkomsten en het volgen van cursussen, congressen en symposia.
  • BIG registratie GZ-psycholoog.

Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring (FWG 65). De functie is voor 24 tot 36 uur, werkdagen en werktijden in overleg. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO ZKN.

Voor meer informatie kan je bellen met DeKinderkliniek, 036 – 763 00 30 en vragen naar Anouk Hilgersom.

Jouw sollicitatie ontvangen we graag zo spoedig mogelijk. Mailen kan naar jschliekelmann@dekinderkliniek.nl of opsturen naar DeKinderkliniek, Hospitaaldreef 29, 1315 RC te Almere t.a.v. Janine Schliekelmann.Meer informatie over onze zorg


Heeft u vragen of wilt u met ons in contact komen?