Waarnemend kinderarts in DKK met diensten in FZ

Wie zijn wij?
De Kinderkliniek in Almere biedt kindergeneeskundige zorg en psychologische ondersteuning voor de leeftijdsgroep van 0 t/m 18 jaar. Ons doel is om voor kind én ouder flexibele zorg te bieden. Puur en Persoonlijk.

Met 55 medewerkers leveren we niet acute poliklinische en dagbehandeling zorg. Daarnaast zijn er binnen De Kinderkliniek andere disciplines actief om het zorgaanbod voor kinderen zo compleet mogelijk te maken, waaronder een uitgebreide GGZ afdeling. Er is nauwe samenwerking tussen De Kinderkliniek (ZBC) en de kinderafdeling van het Flevoziekenhuis. Als kinderarts werk je overdag op de polikliniek en daarnaast neem je deel aan de dienstenpool van het Flevoziekenhuis.

Bij De Kinderkliniek werkt 4,6 FTE kinderarts, waarvan 2,0 FTE vanuit het Flevoziekenhuis.

Per direct zijn we voor versterking van het team op zoek naar een waarnemend

Kinderarts algemene poliklinische werkzaamheden
Een enthousiaste allrounder die altijd klaar wil staan

Wat zoeken wij?
De kinderarts die wij zoeken is een geïnteresseerde en enthousiaste generalist, die algemene kindergeneeskundige poli doet. Je werkt nauw samen met collega’s, onze specialistische verpleegkundigen, en de KinderGGZ afdeling.  Als fulltime deelnemer aan de dienstenpool maak je deel uit van de gezamenlijke vakgroep kindergeneeskunde van De Kinderkliniek (polikliniek) en het Flevoziekenhuis (kliniek).

Je voert zelfstandig polikliniek werkzaamheden en poliklinische supervisie uit. Hierbij superviseer je diverse (specialistische) verpleegkundige poli’s  (o.m. astma, obesitas) en de dagbehandeling. Natuurlijk draag je ook zorg voor een correcte administratieve afhandeling.

Wat neem je mee?
We zoeken een bevlogen kinderarts die sterk in zijn of haar schoenen staat. Je bent enthousiast, flexibel en gewend hard te werken. Natuurlijk verwachten we affiniteit met ons zorgaanbod en onze persoonlijke benadering.

Wat kunnen wij je bieden?
Allereerst bieden we je een baan in een polikliniek omgeving waar de drempels laag zijn en de betrokkenheid hoog. Iedereen draagt zijn steentje bij. Daarnaast ben je onderdeel van een gedreven team dat de 24-uurs kindergeneeskundige zorg in het Flevoziekenhuis draaiende houdt. Zowel het Flevoziekenhuis als De Kinderkliniek zijn opleidingsplek voor (kinder)artsen en huisartsen vanuit het AMC.

Als waarnemer bieden we je met een arbeidsovereenkomst voor maximaal 1 jaar. Kortere periodes zijn zeker bespreekbaar. Met betrekking tot het aantal uur hebben we ruimte om tegemoet te komen aan jouw eigen wensen. Zelf denken we aan 0,4 tot 0,8 FTE, waarbij continuïteit op de polikliniek een belangrijke voorwaarde is (vaste werkdagen/-tijden). Salariëring vindt plaats conform de AMS-richtlijnen. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Ziekenhuizen, aangezien het dienstverband van deze vacature via het Flevoziekenhuis verloopt.

Meer informatie?
Voor meer informatie kan je contact opnemen met De Kinderkliniek, 036 – 7630030 en vragen naar Norbert van den Berg (directeur) of Anouk Hilgersom (manager).

Jouw sollicitatie met motivatiebrief, curriculum vitae en referenties ontvangen we graag zo snel mogelijk, uiterlijk vóór 1 april 2018. Je kan deze per mail toesturen aan jschliekelmann@dekinderkliniek.nl.Meer informatie over onze zorg


Heeft u vragen of wilt u met ons in contact komen?