HBO-V verpleegkundige met kindaantekening (v.a. 16 uur)

DeKinderkliniek in Almere is voor de dagbehandeling op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde:

ERVAREN KINDERVERPLEEGKUNDIGE
voor minimaal 16 uur per week

Wie zijn wij?
Wij zijn DeKinderkliniek uit Almere. Ons motto ‘elk kind is uniek’ en ‘wij staan altijd voor jou klaar’. Zo proberen wij onze zorg te leveren én dat doen wij samen.

Met 75 medewerkers leveren we poliklinische- en dagbehandeling zorg en psychologische ondersteuning. Voor kinderen van 0 tot 18 jaar. Ons doel is om voor kind én ouder flexibele zorg te bieden. Puur en persoonlijk. De dagbehandeling speelt een centrale rol in onze visie op zorg.

Wat zoeken wij?
De kinderverpleegkundige die wij zoeken heeft ervaring met veel voorkomende voorbehouden handelingen op een kinderafdeling. Je kan zelfstandig werken, snel schakelen, ook in acute situaties. Je werkt nauw samen met kinderartsen, jouw directe collega’s en behandelaren. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid binnen de grenzen van ons scholingspaspoort. Je onderhoudt nauwe contacten met de ouders van de patiënten waarbij goede communicatieve eigenschappen centraal staan. De functie is voor minimaal 2 dagen per week (16 uur).

De cultuur in DeKinderkliniek is informeel en kenmerkt zich door laagdrempeligheid, korte lijnen en een grote mate van zelfstandigheid. De vestigingsmanager is jouw hiërarchisch leidinggevende, de medisch directeur geeft functioneel leiding.

Taken & verantwoordelijkheden:

  • Je voert zelfstandig diverse dagbehandeling werkzaamheden uit, inclusief voorbehouden handelingen;
  • Je hebt overleg met kinderarts-supervisoren en specialisten over het te volgen beleid;
  • Je legt informatie over de behandeling uit aan kinderen en ouders;
  • Je draagt zorg voor een correcte administratieve afhandeling. 

Wat neem je mee?
Je bent HBO-V gediplomeerd met een afgeronde vervolgopleiding tot kinderverpleegkundige. We vragen kennis van protocollen, standaarden, procedures en voorschriften.

We vinden het belangrijk dat je vaardig bent in het begeleiden van patiënten en ouders.
Je bent enthousiast, flexibel en gewend hard te werken. Natuurlijk verwachten we een affiniteit met ons zorgaanbod en onze kindvriendelijke werkwijze.

Wat kunnen wij je bieden?
Een afwisselende baan in een dynamische omgeving voor minimaal 16 uur per week. De drempels zijn laag en de betrokkenheid hoog. Er wordt bij ons hard gewerkt om ervoor te zorgen dat kinderen de best mogelijke zorg krijgen en iedereen draagt daarin zijn steentje bij.

Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring. We hanteren de CAO Zelfstandige Klinieken Nederland. Standplaats is Almere-Stad.

Meer informatie?
Voor meer informatie kan je contact opnemen met DeKinderkliniek, 036 – 7630030 en vragen naar Anouk Hilgersom of Anita Antink.

Heb je interesse? Stuur ons dan jouw sollicitatie met motivatiebrief, curriculum vitae en referenties. Je kan deze per mail toesturen aan jschliekelmann@dekinderkliniek.nlMeer informatie over onze zorg


Heeft u vragen of wilt u met ons in contact komen?