Vacature Medewerker Zorg Administratie

Wie zijn wij?
Wij zijn DeKinderkliniek uit Almere. Ons motto ‘elk kind is uniek’ en ‘wij staan altijd voor jou klaar’. Zo proberen wij onze zorg te leveren én dat doen wij samen.
Met 65 medewerkers leveren we poliklinische- en dagbehandeling zorg en psychologische ondersteuning. Voor kinderen van 0 tot 18 jaar. Ons doel is om voor kind én ouder flexibele zorg te bieden. Puur en persoonlijk.

Wij zijn op zoek naar  Medewerker (zorg)administratie met kennis van DOT/DBC
Met oog voor detail, kennis van zorgadministratie en administratief een pro!

DeKinderkliniek is jonge, lerende en dynamische organisatie die continu streeft naar verbetering en procesoptimalisatie. De medewerker zorgadministratie draagt hieraan bij met een actieve houding en het uitvoeren van gedegen controles. Je bent onderdeel van een team van 4 andere collega’s, ieder met een eigen takenpakket in informatievoorziening, financiële en zorgadministratie. Samen zorg je voor een efficiënte en correcte administratieve afhandeling voor zowel somatische als GGZ trajecten. Je hebt kennis van of affiniteit met zorgadministratie en EPD’s. Wij werken met het EPD Emma. Zoals het in een kleine organisatie gaat, word je regelmatig betrokken bij andere projecten. 

Onze cultuur is informeel en kenmerkt zich door laagdrempeligheid, korte lijnen en een grote mate van interdisciplinaire samenwerking. Als back office medewerker maak je deel uit van die samenwerkingsverbanden en heb je regelmatig overleg met de betrokken medisch specialisten en overige zorgverleners. 

Wat zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar iemand met een gedegen administratieve achtergrond die goed kan samenwerken.

Jouw taken en verantwoordelijkheden omvatten o.a.

  • Je ziet toe op de kwaliteit (volledigheid en juistheid) van de DBC en DOT-systematiek (AO) en registratie door middel van steekproeven. Hiermee controleer je of registraties corresponderen met de daadwerkelijke behandeltrajecten;

  • Je controleert kindergeneeskundige DBC's en behandelt geconstateerde registratiefouten;

  • Je rapporteert bevindingen en verbeterpunten terug aan betrokken zorgverleners en andere belanghebbenden;

  • Je deelt samen met je collega’s diverse financieel administratieve taken.

Wat neem je mee?

  • Je hebt ervaring met zorgadministratie (DBC/DOT), bij voorkeur in kindergeneeskundige setting;

  • Je kan je goed concentreren in een drukke, hectische omgeving;

  • Je communiceert duidelijk en kan goed uitleggen;

  • Jouw enthousiasme, flexibiliteit en team spirit zorgen ervoor dat je altijd gaat voor de optimale oplossing;

  • MBO/HBO werk- en denkniveau;

  • Je bent handig met computers.

Wat kunnen wij je bieden?
Een bijzonder afwisselende baan voor 20 tot 24 uur een omgeving waar de drempels laag zijn en de betrokkenheid hoog is. Er wordt bij ons hard gewerkt om ervoor te zorgen dat kinderen de best mogelijke zorg krijgen en iedereen draagt daarin zijn steentje bij.

Wij belonen marktconform en hanteren (hierbij) de CAO Zelfstandige Klinieken Nederland, inschaling afhankelijk van opleiding en ervaring.

Word je hier vrolijk van….
Dan kijken wij uit naar jouw sollicitatie! Voor meer informatie mag je bellen met DeKinderkliniek, 036 – 763 00 30, vragen naar controller Raoul Geerlings en dan vertellen we je meer over de inhoud van het werk.

Jouw sollicitatie ontvangen we graag vóór vrijdag 3 januari 2020. Stuur je CV en sollicitatiebrief met motivatie naar poli-assistent Janine op het mailadres: jschliekelmann@dekinderkliniek.nlHeeft u vragen of wilt u met ons in contact komen?