Vacature poli assistent 24 uur per week

Wie zijn wij?
Wij zijn DeKinderkliniek uit Almere. Ons motto ‘elk kind is uniek’ en ‘wij staan altijd voor jou klaar’. Zo proberen wij onze zorg te leveren én dat doen wij samen. Met 60 medewerkers leveren we poliklinische- en dagbehandeling zorg en psychologische ondersteuning. Voor kinderen van 0 tot 18 jaar. Ons doel is om voor kind én ouder flexibele zorg te bieden. Puur en persoonlijk.

Wij zijn op zoek naar een:
     Poli-assistent, een gastvrije, representatieve en administratieve kanjer

De poli-assistent voert administratieve en ondersteunende werkzaamheden uit, veelal gebruik makend van ons Elektronisch Patiënten Dossier. Je ontvangt de patiënten en hun begeleiders op een gastvrije manier. Je beantwoordt de telefoon en handelt vragen af. Je houdt de wachtkamers bij en verzorgt correspondentie. Je zorgt voor een efficiënte en correcte administratieve afhandeling. Je hebt affiniteit met roosters en planning. Je hebt een belangrijke rol als het visitekaartje van onze organisatie. Kortom: je bent een duizendpoot.

Wat zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar iemand met een gedegen administratieve achtergrond, hart voor kinderen, vriendelijke uitstraling. Natuurlijk heb je affiniteit met de zorg en bij voorkeur ook kennis van medische terminologie. Met doelgerichte, hartelijke communicatie, zeer goede computervaardigheden, en realisatiekracht. Gastvrijheid staat hoog in het vaandel en je weet wanneer er (extra) hulp geboden moet worden. Flexibele instelling en bereid om aan te pakken. Je bent een team-player, want je werkt altijd intensief samen met je collega’s, verpleegkundigen en specialisten. Je bent bereid continu te leren en te verbeteren.

Wat neem je mee?

  • Je bent een kei in plannen en kan goed overzicht houden en structuur bewaren in een complexe werkomgeving;
  • Je kan je goed concentreren in een drukke, hectische omgeving;
  • Je weet hoe te communiceren met ouders en kinderen, behandelaren en andere collega’s;
  • Jouw enthousiasme, flexibiliteit, team spirit en zakelijke instelling zorgen ervoor dat je altijd gaat voor de optimale oplossing;
  • HBO werk- en denkniveau;
  • Je bent handig met computers. Het werk vindt vooral achter de computer plaats.

Wat kunnen wij je bieden?
Een bijzonder afwisselende baan voor 24 uur in een omgeving waar de drempels laag zijn en de betrokkenheid hoog is. Er wordt bij ons hard gewerkt om ervoor te zorgen dat kinderen de best mogelijke zorg krijgen en iedereen draagt daarin zijn steentje bij. Aangezien de groep van totaal 12 poli-assistenten de organisatie op allerlei manieren ondersteunt (medisch, administratief) zijn er voldoende mogelijkheden om je werkdag afwisselend te houden!
Wij belonen marktconform en hanteren (hierbij) de CAO Zelfstandige Klinieken Nederland, inschaling in FWG 35.

Word je hier vrolijk van....
en ben je in elk geval beschikbaar op woensdag en vrijdag? Dan kijken wij uit naar jouw sollicitatie! Voor meer informatie mag je bellen met DeKinderkliniek, 036 – 763 00 30 en dan vertellen we je meer over de inhoud van het werk. Jouw sollicitatie ontvangen we graag vóór vrijdag 14 juni 2019. Stuur je CV en sollicitatiebrief met motivatie naar poli-assistent Janine op het mailadres: jschliekelmann@dekinderkliniek.nl. Je mag ook een video-sollicitatie insturen; daar worden wij vrolijk van!

Gespreksrondes zijn gepland op dinsdag 9 juli 2019. Als onderdeel van de selectieprocedure moet je bereid zijn enkele uren bij de balie mee te lopen.Meer informatie over onze zorg


Heeft u vragen of wilt u met ons in contact komen?